Lipunmyynti Gösta Sundqvistin lauluihin perustuvaan Elämä ikkunan takana -musikaaliin on alkanut

Ma 17.5.2021 klo 08:02

Eppu Nuotion käsikirjoittama kantaesitys on Teatteri Imatrassa lauantaina 22.1.2022. Tuotanto on herättänyt runsaasti kiinnostusta, sillä koronaepidemian takia ensi-iltaa on jouduttu siirtämään kahteen otteeseen.

Lipunmyynti Teatteri Imatrassa ensi talvena nähtävään Elämä ikkunan takana -musikaaliin on alkanut. Kirjailija Eppu Nuotion käsikirjoittama musiikkinäytelmä perustuu muusikko Gösta Sundqvistin lyriikoihin.

Musiikkinäytelmän ensi-ilta piti olla alun perin jo kuluvan vuoden kevättalvella.

–Olemme tehneet musikaalin valmiiksi ja kaikki oli valmista jo helmikuussa. Koronarajoitukset ovat kuitenkin estäneet näyttelemisen yleisölle. Odotamme suurella innolla ensi talvea, jolloin pääsemme vihdoin esittämään musikaalin katsojille, teatterinjohtaja, ohjaaja Timo Rissanen sanoo.

Leevi and the Leavings soi läpi musikaalin

Eppu Nuotio on tehnyt teoksen tilaustyönä Teatteri Imatralle. ­­Nuotion synnyttämät henkilöhahmot ovat saaneet innoituksensa Sundqvistin lyriikoista. Sundqvistin ja hänen yhtyeensä Leevi and the Leavingsin musiikki myös kuuluu teoksessa.

Musikaalin ohjaa Timo Rissanen ja päärooleissa näyttelevät Kirsti Valve (vier.) ja Eeva Mäenpää. Lavastuksesta vastaa Maarit Kalmakurki (vier.), puvustuksesta Marja Liukkonen ja koreografiasta Jouni Prittinen (vier.). Kapellimestarina toimii Lauri Kuosa. Esityksessä on neljän hengen orkesteri.

Liput Elämä ikkunan takana -musikaaliin ovat myynnissä nyt. Musikaalin kantaesitys on Teatteri Imatran suurella näyttämöllä lauantaina 22.1.2022.

Lue lisää musikaalista ja osta lippusi Teatteri Imatran internetsivuilta tästä linkistä.