Olet täällä

Turvallisesti teatteriin

Teatterissamme on tehty useita toimenpiteitä, jotta teatterikokemuksesta muodostuisi mahdollisimman turvallinen. 

Kesäteatterissa katsomokapasiteetista on myynnissä 400 paikkaa 550:stä ja syyskauden näytöksiemme katsojaluku on tällä hetkellä puolitettu. Toivomme katsojien pitävän mahdollisuuksien mukaan turvavälin muihin asiakkaisiin. Kasvomaskien käytössä noudatamme viranomaisten suosituksia. Kysymyksessä on siis vahva suositus, emme vaadi katsojiltamme kasvomaskin käyttöä, emmekä tule valvomaan sitä.

Aulahenkilökuntamme käyttävät suu-nenäsuojusta tai visiiriä. Myös kaikkien yleisötilojen siivousta on tehostettu ja ilmastointia on tehostettu. Käsidesiä on saatavissa useista pisteistä aulassa ja lippukassalta on saatavissa kasvomaskeja.

Lippuja varatessanne/ostaessanne tulemme pyytämään asiakkaan yhteystiedot.

Teatterin väliaikatarjoilu tulee tilata etukäteen

Fazer Food Services p. 050 5201 341 (ke-pe klo 12 - 15) tai teatteri.imatra@fazerfoodco.fi tai fazerfoodco.fi/teatteri-imatra. Väliaikatarjoilun voi tilata myös vielä ennen esitystä.

Jos sairastut

Jos tunnet olosi sairaaksi, jääthän kotiin. Jos oireita alkaa ilmaantua, lipun voi vaihtaa myöhempiin esityksiin vielä esityspäivänäkin numerosta p. 020 617 6647 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse teatteri@imatra.fi.