Olet täällä

Turvallisesti teatteriin

Teatterissamme on tehty useita toimenpiteitä, jotta teatterikokemuksesta muodostuisi mahdollisimman turvallinen. 

Toistaiseksi tulevien näytöksiemme katsojaluku on puolitettu. Teatterisalissa turvaväleistä on huolehdittu jättämällä kahden vierekkäisen paikan jälkeen aina yksi tyhjä paikka seuraavaan tuoliin nähden. Katsomoon pääsee jo 20 minuuttia aikaisemmin. Pyydämme huomioimaan, että katsomoon siirtyminen ja sieltä poistuminen saattavat viedä jonkin verran enemmän aikaa.

Aulahenkilökuntamme käyttävät suu-nenäsuojusta tai visiiriä. Myös kaikkien yleisötilojen siivousta on tehostettu ja ilmastointia on tehostettu. Käsidesiä on saatavissa useista pisteistä aulassa ja lippukassalta on saatavissa kasvomaskeja.

Kasvomaskien käytössä noudatamme viranomaisten suosituksia. Kysymyksessä on siis vahva suositus, emme vaadi katsojiltamme kasvomaskin käyttöä, emmekä tule valvomaan sitä. Alle 15-vuotiaille ei suositella kasvomaskia.

Yhteisen viihtyvyyden takia toivomme katsojien pitävän mahdollisuuksien mukaan turvavälin muihin asiakkaisiin. Tämä koskee teatteritaloon tulemista, vaatteiden vastaanottoa, ravintolapalveluita sekä aulatiloissa liikkumista. Yskiessäsi käytä kertakäyttöistä nenäliinaa tai hihaa. Noudatathan myös hyvää käsihygieniaa.

Lippuja varatessanne/ostaessanne tulemme pyytämään asiakkaan yhteystiedot.

Teatterin väliaikatarjoilu tulee tilata etukäteen

Fazer Food Services p. 050 5201 341 (ke-pe klo 12 - 15) tai teatteri.imatra@fazerfoodco.fi tai fazerfoodco.fi/teatteri-imatra. Väliaikatarjoilun voi tilata myös vielä ennen esitystä.

Jos sairastut

Jos tunnet olosi sairaaksi, jääthän kotiin. Jos oireita alkaa ilmaantua, lipun voi vaihtaa myöhempiin esityksiin vielä esityspäivänäkin numerosta p. 020 617 6647 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse teatteri@imatra.fi.