Olet täällä

Johto ja näyttelijät

Teatterinjohtaja

Timo Rissanen

 

Näyttelijät

Antti Laine

 

Hanna Kaskela

Olen kotoisin Espoosta ja työskennellyt Teatteri Imatrassa vuodesta 2014. Vapaa-ajallani harrastan koiran kanssa lenkkeilyä ja käsitöitä.
Itselleni tärkein roolityö näyttämöllä on ollut tähän mennessä Hiprakkaisen esiliinan Janet Van De Graaff Kulttuuritalo Virrassa vuonna 2016. Se oli ammattiurani ensimmäinen iso musikaalirooli.

Kari Kinnari

Kotoisin Maalahdesta, syntynyt Laihialla. Maalahti tunnetaan Maalahden limpustaan, joka kestää pitkään ja on makeaa. Laihia siitä, että limppua mutustellaan kauan ja hartaasti, jotta elämä maistuisi makeammalta.

Harrastan kesäisempään aikaan suunnistusta. Käyn Jukolan viestissä lähes vuosittain ja kansallisissa kisoissa sekä kuntorasteilla. Taidan olla ns. kilpakuntoilija. Talvella hiihdän sen minkä ehdin. 

Tärkeimpiä roolejani ovat olleet monologit Johanneksen evankeliumi, ja Stand up show. Ohukaisessa ja Paksukaisessa esitin sitä ohkaisempaa. Klonkku oli myös mieleenpainunut tehtävä Hobitissa. Viimeisistä töistäni Juurihoidon hammaslääkäri Esko Kirnuvaara on  roolilistani kärkipäässä.
 

Ulla-Maija Järnstedt

 

Aki Honkatukia

Olen kotoisin Puumalasta ja Teatteri Imatraan tulin 1995. Kaikki roolit ovat olleet kivoja tehdä, mutta isot musajutut, kuten Irvwin ja Badding ovat olleet lähimpänä sydäntäni.
Vapaa-ajallani harrastan vetouistelua sinisellä Saimaalla.

Marko Kurikka

Olen kotoisin pieksämäeltä ja teatteria olen tehnyt 11-vuotiaasta lähtien. Yksi merkittävimmistä rooleistani oli Paksukaisen rooli näytelmässä Ohukainen ja Paksukainen, toki ikimuistoisia roojeja on ollut useita. Myös Hobitti-näytelmä oli lähellä sydäntäni. Toivottavasti tulevaisuuskin tuo paljon hienoja rooleja ja haasteita.
Vapaa-ajallani harrastan elokuvia, lenkkeilen luonnossa ja käyn uimassa.