Teatteriesityksiin vaaditaan yleisöltä (yli 16 vuotiailta) koronapassi. Teatterilla on myös vahva maskisuositus.

Olet täällä

Elämä ikkunan takana

Riemukkaan rouhea musikaali Leevi and the Leavingsin lauluihin

Elämä ikkunan takana käynnistyy, kun Karoliina tapaa ystävättärensä Marja-Leenan ja kummallakin on uutisia: Marja-Leena on tavannut netissä miehen, joka on varakas, komea ja ihana lääkäri. Karoliina pudottaa pommin kertomalla, että hänkin on löytänyt netistä miehen. Marja-Leena on ihmeissään, Karohan on naimisissa ja kolmen lapsen äiti. Karoliina sanoo jättävänsä Hannun ja lapset sillä nyt on hänen vuoronsa elää. ”Mä oon katsonut elämää ikkunan takaa, se loppu nyt!” 

Elämä ikkunan takana kertoo ystävysten Marja-Leenan ja Karoliinan haksahtamisesta nykypäivän Auervaaraan. Se kertoo Karoliinan ja Hannun erotarinan. Se kertoo Hannun ja Karoliinan Kai-pojan muuttumisen Päiviksi, sekä isän ja pojan suhteen uudenlaisesta suunnasta. Ja se kertoo vanhasta, muistoissaan elävästä Neiti Amalia Niemisestä joka rohkaisee Kaita ehdoitta. Sekä Hannusta, kunnollisesta suomalaismiehestä, joka joutuu rakentamaan elämänsä kokonaan uudestaan kun vaimo häipyy. 

Eppu Nuotion Teatteri Imatralle kirjoittama lämmin, arkisentuttu, hauska ja koskettavakin musiikkinäytelmä tutkii parisuhteen raapivaa karheutta ja vie Gösta Sundqvistin rakastettujen laulujen nostalgiseen maailmaan. Musiikkinäytelmän kappaleina kuullaan mm. Rin-Tin-Tin, Enkelinhöyheniä ikkunalaudalla, Laura Jenna Ellinoora Alexandra Camilla Jurvanen, Pohjois- Karjala, Vasara ja nauloja sekä Mitä kuuluu, Marja-Leena. 

Kantaesitys Teatteri Imatran suurella näyttämöllä lauantaina 5.2.2022. Esitykset jatkuvat 23.4.2022 asti.

Esityksen kesto n. 2 h 15 min. Sisältää väliajan.

Huomioitavia asioita

Olemme tehneet useita toimenpiteitä, että teatterikäyntisi olisi turvallinen. Katsojamäärämme on 20.2. asti rajattu 50 henkilöön.
Teatteriravintolan toiminnassa on myös rajoitusten mukaisia muutoksia. Voit lukea aiheesta lisää tästä.

Liput toimituskuluineen alkaen

Norm. 35 € | Eläk./opisk./työtön 33 € | Nuoret alle 16 v. 17 €
Ryhmät yli 20 hlöä 32 €, joka 20. lippu veloituksetta, max. 3 veloituksetonta lippua/ryhmä. HUOM! Ryhmänvetäjiä pyydetään keräämään ryhmän osallistujista jokaisen osallistujan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti) vallitsevan koronatilanteen takia.
Lipun hinnat sisältävät 10% alv.

K18-näytökset

K18-näytöksissä ikäraja on 18-vuotta ja kyseiset näytökset on merkitty esityskalenteriin "K-18"-merkillä. Näissä näytöksissä salissa on mahdollista nauttia teatteriravintolasta ostettuja alkoholijuomia.