Olet täällä

Elämä ikkunan takana

Riemukkaan rouhea musikaali Leevi and the Leavingsin lauluihin

Elämä ikkunan takana käynnistyy, kun Karoliina tapaa ystävättärensä Marja-Leenan ja kummallakin on uutisia: Marja-Leena on tavannut netissä miehen, joka on varakas, komea ja ihana lääkäri. Karoliina pudottaa pommin kertomalla, että hänkin on löytänyt netistä miehen. Marja-Leena on ihmeissään, Karohan on naimisissa ja kolmen lapsen äiti. Karoliina sanoo jättävänsä Hannun ja lapset sillä nyt on hänen vuoronsa elää. ”Mä oon katsonut elämää ikkunan takaa, se loppu nyt!” 

Elämä ikkunan takana kertoo ystävysten Marja-Leenan ja Karoliinan haksahtamisesta nykypäivän Auervaaraan. Se kertoo Karoliinan ja Hannun erotarinan. Se kertoo Hannun ja Karoliinan Kai-pojan muuttumisen Päiviksi, sekä isän ja pojan suhteen uudenlaisesta suunnasta. Ja se kertoo vanhasta, muistoissaan elävästä Neiti Amalia Niemisestä joka rohkaisee Kaita ehdoitta. Sekä Hannusta, kunnollisesta suomalaismiehestä, joka joutuu rakentamaan elämänsä kokonaan uudestaan kun vaimo häipyy. 

Eppu Nuotion Teatteri Imatralle kirjoittama lämmin, arkisentuttu, hauska ja koskettavakin musiikkinäytelmä tutkii parisuhteen raapivaa karheutta ja vie Gösta Sundqvistin rakastettujen laulujen nostalgiseen maailmaan. Musiikkinäytelmän kappaleina kuullaan mm. Rin-Tin-Tin, Enkelinhöyheniä ikkunalaudalla, Laura Jenna Ellinoora Alexandra Camilla Jurvanen, Pohjois- Karjala, Vasara ja nauloja sekä Mitä kuuluu, Marja-Leena. 

Kantaesitys Teatteri Imatran suurella näyttämöllä lauantaina 13.2.2021. Esitykset jatkuvat 24.4.2021 asti.

Lipunmyynti alkaa syyskuussa 2020.

HUOM! 

Ryhmänvetäjiä pyydetään keräämään ryhmän osallistujista jokaisen osallistujan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti) vallitsevan koronatilanteen takia.

Liput toimituskuluineen alkaen

Norm. 35€ | Eläk./opisk./työtön 33€ | Nuoret alle 16 v. 17€
Ryhmät yli 20 hlöä 32€, joka 20. lippu veloituksetta, max. 3 veloituksetonta lippua/ryhmä.