Ryhmät

Ryhmäedut

Tarjoamme yli 20-hengen ryhmille erikoishintaisia lippuja teatterin omiin tuotantoihin. Katso esityskohtainen ryhmälipun hinta produktion sivulta. Lisäksi ryhmän joka 20. lippu on maksuton, max. 3 veloituksetonta lippua/ryhmä. Vaatesäilytys on kaikille maksuton.

Mahdolliset tuotantokohtaiset pienryhmäliput (10–19 henkilöä) ostettavissa vain verkkokaupasta ja Ticketmasterin myyntipisteistä. Pienryhmälippuja ei koske samat ehdot kuin yli 20-hengen ryhmän lippuja.

HUOM! 

Ryhmänvetäjiä pyydetään keräämään ryhmän osallistujista jokaisen osallistujan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti).

Ryhmävarausten lunastaminen

Ryhmävaraukset on vahvistettava pääsääntöisesti 1 kk ennen esityspäivää, jonka jälkeen toimitamme teille liput ja laskun. Mikäli lippuvarausta ei vahvisteta tai peruta sovittuun päivämäärään, Teatteri Imatra laskuttaa 50 % lipputilauksesta. Mikäli varausta ei vahvisteta määräpäivään mennessä, varaus peruuntuu. 

Tarjoilut ryhmille

Teatterielämyksen kruunaavat maistuvat tarjoilut ennen esitystä tai väliajalla. Tilaa ryhmällesi tarjoilut etukäteen. Teatteri Imatran tarjoiluista vastaa Karelian Gourmet

Tutustu myös ravintola-, hotelli- ja kylpyläkumppaneihimme. 

Taloesittely

Ryhmille on tilattavissa noin 30 minuutin mittainen kulissikierros ja taloesittely hintaan 10 €/hlö (hinta sis. alv). Ryhmän koko 5–15 henkilöä.
Kulttuuripolkuun liittyvistä talokierroksista ei peritä maksua. Taloesittelyä voi tiedustella teatteri@imatra.fi 

Näytännön peruuntuminen - Force majeure

Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan tai lippu vaihdetaan toiseen esitykseen. Teatteri ei korvaa muita kuluja. Teatteri pidättää oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota. Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja. Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua. Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Ryhmämyynti

Tee varaus yli 20-hengen ryhmällesi myyntipalvelustamme
p. 020 617 6647 (arkisin klo 9–12)
teatteri@imatra.fi