kahvia ja leivoksia

Teatteriravintola

Karelian Gourmetin herkut kruunaavat elämyksen

Ensiluokkaiset ja tuoreet raaka-aineet, mutkaton tekeminen, vankka osaaminen ja hyvä tunnelma tekevät palveluistamme verrattomia. Yhtä kaikki — teemme työtämme aina asiakas ja maku edellä! Arvomaailmaamme kuuluu kestävä kehitys, ja teemmekin tiivistä yhteistyötä paikallisten pientuottajien kanssa.

Teatteriravintolassa nautit suolaisista tai makeista herkuista ja kylmistä tai kuumista juomista. Voit tilata tarjoilut etukäteen joko väliajalle tai ennen esitystä nautittavaksi. Ruokaisammat bufeet ja kokoustarjoilut teemme ryhmille tilauksesta. Teatteriravintolassa on A-oikeudet ja 98 istumapaikkaa.

Teatteriravintola on avoinna ennen esityksiä, esitysten väliajalla ja tilauksesta. Palvelemme myös Imatran kesäteatterilla.

Yli 10 hengen ennakkotilaukset erikoisruokavalioineen toivomme vähintään viikkoa ennen esitystä.

Tervetuloa!
 

Ryhmäruokailut

Voit tehdä tilauksen sähköisesti myynti@kareliangourmet.fi
Ryhmäruokailut järjestetään vain yli 15 hengen tilauksiin. Tilaus tulee tehdä viimeistään 5 päivää ennen tilaisuutta, jolloin tulee samalla ilmoittaa mahdolliset allergeenit ja erikoisruokavaliot.
Ruokailun voi tilata järjestettäväksi ainoastaan 2 tuntia ennen näytöstä, ja ruokailu tulee päättyä tuntia ennen näytöstä, kun teatterin ovet avautuvat ja lipunmyynti alkaa. Ryhmäruokailussa samassa tilassa voi olla muitakin ryhmiä.

TIESITHÄN ETTÄ KARELIAN GOURMET KÄYTTÄÄ MILTEI KAIKISSA HANKINNOISSAAN ENSISIJAISESTI PAIKALLISIA PIENTUOTTAJIA! TÄRKEIMPIÄ ARVOJAMME ON KESTÄVÄ KEHITYS JA VASTUULLISUUS.

Teatteriravintola

Karelian Gourmet Oy
Arkisin klo 10-16 p. 050 553 2533
myynti@kareliangourmet.fi