Lipunmyynti

Ticketmaster p. 0600 10 800 (2,00 €/min+pvm), ma–la klo 8–21, su ja pyhäisin klo 10–18
Ticketmasterin myyntipisteet kautta maan. Lisätietoja Ticketmasterin puhelinmyynnistä.

Imatran lipunmyynti
Imatran kaupungintalon asiakaspalvelupiste (Virastokatu 2).
Lipunmyynti palvelee maanantaista torstaihin klo 9–16, perjantaisin ja aattoina klo 9–15.
Ei puhelinvarauksia.

Ryhmämyynti
p. 020 617 6647 (arkisin klo 9–12)
teatteri@imatra.fi

Ovilipunmyynti teatterilla 1 h ennen esitystä ja kesäteatterilla 2 h ennen esitystä p. 020 617 6666.

Opiskelijat kympillä teatteriin

Opiskelijat pääsevät teatteriin 10 eurolla ovelta, aina jos tilaa on. Alennushintainen lippu on ostettavissa vain teatterin ovilipunmyynnistä ennen esityksen alkua ja koskee vain teatterin omia tuotantoja. Opiskelijakortti esitettävä oston yhteydessä. 

Suomen Harrastajateatteriliiton henkilöjäsenten alennushinnat

Puhenäytelmät 18 € 
Musikaalit 25 €

Alennus on henkilökohtainen (1 kpl/hlö). Alennukset eivät koske ensi-iltoja eivätkä erityisesityksiä, vierailuesityksiä ja -haastatteluja. 
Alennuksen saat esittämällä jäsenkorttisi teatterin lipunmyynnissä.

Pyörätuolipaikat

Pyörätuolipaikkoja on rajoitetusti, joten pyörätuolipaikat kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen teatterin ryhmämyynnistä. Pyörätuoleille on varattu paikkoja joka näytökseen. Mikäli varauksia ei ole tullut kaksi viikkoa ennen esitystä, paikat vapautuvat yleiseen myyntiin.

Huomioitavaa

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään kahden viikon kuluttua varauksesta (ei koske ryhmiä). Pidätämme oikeuden muutoksiin. Myyntipisteet perivät palvelumaksun.

Näytännön peruuntuminen - Force majeure

Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan tai lippu vaihdetaan toiseen esitykseen. Teatteri ei korvaa muita kuluja. Teatteri pidättää oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota.

Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja. Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua. Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Näytöksen peruuntuessa voit pyytää maksun palautusta tästä tai lipun vaihtoa toiseen näytökseen voi tiedustella Imatran kaupungintalon asiakaspalvelusta, teatterin ovilipunmyynnistä tai puhelimitse ma-pe kello 9-12 välisenä aikana p. 020 617 6647. 

Tulevia esityksiä