Kultaranta-kesäteatterinäytelmän harjoitukset ovat alkaneet

Pe 9.6.2023 klo 08:22

Viisi näyttelijää ja ohjaaja katsovat kameraan ja hymyilevät.

Imatran kesäteatterin harjoitukset ovat lähteneet vauhdilla käyntiin. Esitystä on harjoiteltu lähes kaksi viikkoa. Kultaranta-näytelmän käsikirjoittajat Satu Rasila ja Paavo Westerberg ovat päivittäneet tekstin Teatteri Imatraa varten, eli siinä on mukana myös presidentti Sauli Niinistö ja tohtori Jenni Haukio. Näytelmässä nähdään lukuisia hahmoja, ja jokaisella näyttelijällä on kymmeniä puvunvaihtoja. Esityksen lavasteisiin lavastaja Karmo Mende on hakenut inspiraatiota presidenttien kesävirka-asunnosta Kultarannasta ja sen puutarhasta.

— Esitys on hulvaton ja löytää presidenteistä perin inhimillisiä puolia patsastelun sijaan. Komedia on ajan hermolla, koska Suomeen ollaan valitsemassa uutta presidenttiä tammikuussa 2024. Esityksessä nähdään myös muutama musiikkinumero, paljastaa ohjaaja Timo Rissanen.

Torstaina työryhmän harjoituksissa oli innostunut ja rento tunnelma. Kultaranta-näytelmän rooleissa nähdään näyttelijät Pirja ArponenAntti LaukkarinenLotta LindroosHeikki Pöyhiä ja Sauli Suonpää. Kesäteatterin ensi-iltaa vietetään 27.6. ja esitykset jatkuvat 30.7. saakka. Perjantaina 28.7. nähdään perinteisesti tunnelmallinen yöesitys, joka alkaa klo 21.

Lisätietoja:

teatterinjohtaja Timo Rissanen, timo.rissanen@imatra.fi, p. 020 617 6645

KULTARANTA

Työryhmä

  • Käsikirjoitus Satu Rasila ja Paavo Westerberg
  • Ohjaus Timo Rissanen
  • Lavastus Karmo Mende (vier.)
  • Puvustus Marja Liukkonen
  • Äänisuunnittelu Keijo Miettinen
  • Maskeeraus ja kampaus Sonja Pöyhiä
  • Rooleissa vierailevat Pirja Arponen, Antti Laukkarinen, Lotta Lindroos, Heikki Pöyhiä ja Sauli Suonpää.