Olet täällä

Tervetuloa turvallisesti Teatteri Imatraan syksyllä 2020

Teatteri Imatra toivottaa katsojat tervetulleiksi teatterielämysten pariin korona-ajasta huolimatta.

Teatterissamme on tehty useita toimenpiteitä, jotta teatterikokemuksesta muodostuisi mahdollisimman turvallinen. Ohjeissa nojataan Suomen Teatterit ry:n laatimaan ohjeistukseen suomalaisille teattereille syksyllä 2020.

Syyskuun ajan päänäyttämön katsojaluku on puolitettu. Teatterisalissa turvaväleistä on huolehdittu jättämällä kahden vierekkäisen paikan jälkeen aina yksi tyhjä paikka seuraavaan tuoliin nähden. Katsomoon pääsee jo 20 minuuttia aikaisemmin. Pyydämme huomioimaan, että katsomoon siirtyminen ja sieltä poistuminen saattavat viedä jonkin verran enemmän aikaa.

Jos tunnet olosi sairaaksi, jääthän kotiin. Jos oireita alkaa ilmaantua, lipun voi vaihtaa myöhempiin esityksiin vielä esityspäivänäkin numerosta p. 020-6176647 (arkisin klo 9.00 -15.00) tai sähköpostilla teatteri@imatra.fi.

Kasvomaskien käytössä noudatamme viranomaisten suosituksia. Kysymyksessä on siis suositus, emme vaadi katsojiltamme kasvomaskin käyttöä, emmekä tule valvomaan sitä. Alle 15-vuotiaille ei suositella kasvomaskia. Kaikilla aulahenkilökunnan työntekijöillä on suu-nenäsuojus tai visiiri.

Yhteisen viihtyvyyden takia toivomme katsojien pitävän mahdollisuuksien mukaan turvavälin muihin asiakkaisiin. Tämä koskee teatteritaloon tulemista, vaatteiden vastaanottoa, ravintolapalveluita sekä aulatiloissa liikkumista.

Käsidesiä on saatavissa useista pisteistä aulassa. Yskiessäsi käytä kertakäyttöistä nenäliinaa tai hihaa. Kädet tulee pestä hyvin saippualla wc-tiloissa. Myös kaikkien yleisötilojen siivousta on tehostettu.

Teatterin väliaikatarjoilu tulee tilata etukäteen: Fazer Food Services puh.050-5201341 (ke-pe klo 12 - 15) tai teatteri.imatra@fazerfoodco.fi tai fazerfoodco.fi/teatteri-imatra. Väliaikatarjoilun voi tilata myös vielä ennen esitystä.

Lippuja varatessanne/ostaessanne tulemme pyytämään asiakkaan yhteystiedot.

Lippukassalla on saatavissa kasvomaskeja halutessanne, mutta tässä tapauksessa pyydämme huomioimaan turvallisen jonotuksen.

Syyskauden ensi-iltojamme ovat amerikkalaisen Ernest Thompsonin rakastettu lämminhenkinen komedia Kultalampi, jonka toisessa pääroolissa vierailee teatterilegenda Ilmari Saarelainen. Kultalammen ensi-ilta on 12.9. Pikkujoulukauteen valmistuu hulvaton mysteerikomedia 39 askelta, joka parodioi Hitchcockin elokuvaa. Ensi-ilta on 24.10. Näytelmä on ollut maailmalla suurmenestys.

- Pyrimme siihen, että katsojien teatterinautinnosta tulee mahdollisimman elämyksellinen ja voimme tarjota turvallisen ympäristön siihen. Tervetuloa Teatteri Imatraan nauttimaan elävästä teatteritaiteesta, toivottaa teatterinjohtaja Timo Rissanen.

Lisätietoja: teatterinjohtaja Timo Rissanen 020 617 6645, timo.rissanen@imatra.fi