Olet täällä

Teatteri Imatran syyskaudessa kolme ensi-iltaa

Imatran teatterisyksy käynnistyy lastennäytelmällä MAURI JA VÄHÄ-ÄLYPUHELIN, jota esitetään Pikku Hiisi –näyttämöllä 30. elokuuta alkaen. Veera Salmen kiitetyn lastenkirjan dramatisoinnista näyttämölle vastaa Harri Nousiainen, musiikin on säveltänyt Maija Ruuskanen ja rooleissa nähdään Aki Honkatukia ja Hanna Kaskela
Tämä musiikkipitoinen lastenteatteriesitys on valloittavan hauska ja viisas kertomus ystävyydestä, erilaisuudesta ja mielikuvituksen voimasta.

Uuden teatteritalon syysnäytöskausi avautuu 23. syyskuuta, kun Tuomas Kyrön ILOSIA AIKOJA, MIELENSÄPAHOITTAJA valtaa suuren näyttämön. Mielensäpahoittajana nähdään Pekka Räty ja esityksen ohjaa Kimmo Virtanen.

Teatteri Imatran pikkujoulukauteen kuuluu myös musikaali, joka tuo lavalle naisenergian, 60-luvun nostalgiset kappaleet, hulvattoman villit tanssit sekä häikäisevän värikylläiset puvut.
POP! 60-LUVUN KULTAISET KIMULIT (SHOUT! The mod musical) kertoo ajasta, joka suurille ikäpolville on juuri sitä oikeaa aikaa. Silloin mentiin, oltiin nuoria ja elettiin unelmilla. 

Musikaalin rooleissa Elina Aalto (vier.), Laura Heinonen (vier.), Pirja Arponen (vier.), Hanna Kaskela ja Ulla-Maija Järnstedt. Musikaaliasujen suunnittelijana vierailee Jarkko Valtee,  koreografiasta vastaa Osku Heiskanen ja kapellimestarina toimii Lauri Kuosa. Esityksen ohjaa Timo Rissanen.
Pohjoismainen kantaesitys nähdään Teatteri Imatran suurella näyttämöllä 28. lokakuuta 2017.

Syyskauden esitykset tulevat myyntiin heti.

Lisätiedot: 
Timo Rissanen
teatterinjohtaja 
p. 020 617 6645
timo.rissanen@imatra.fi