TEATTERI IMATRAN SYKSY 2019 OHJELMISTO

To 21.3.2019 klo 11:15

Miika Nousiainen: JUURIHOITO

 ”Elämässä on kolme suurta kysymystä. Kuka olet? Minne menet? Puudutetaanko?”

Miika Nousiaisen supersuositusta romaanista dramatisoitu hyväntuulen komedia kertoo Pekka Kirnuvaarasta, joka hammaslääkärikäynnin yhteydessä törmää veljeensä Eskoon. Nämä molemmat, hyvin erilaiset veljekset ovat kärsineet isättömyydestä ja lähtevät yhdessä etsimään isäänsä ympäri maailmaa.

Juurihoito on tarina hyvistä ihmisistä ja huonoista hampaista, jossa hoidetaan hampaita, etsitään juuria ja pohditaan juurettomuutta. Tragikoominen seikkailu naurattaa hahmoillaan ja koskettaa tarinallaan.

Näytelmän ohjauksesta vastaa Kimmo Virtanen, joka muistetaan myös menestyksekkäästä Mielensäpahoittajan ohjauksesta. Pääosissa veljeksinä nähdään Aki Honkatukia ja Kari Kinnari.

Ensi-ilta suurella näyttämöllä 28.9.2019.

Dramatisointi Aleksis Meaney
Ohjaus Kimmo Virtanen (vier.)
Apulaisohjaus Kalle Tahkolahti (vier.)
Pukusuunnittelu Marja Liukkonen
Lavastus- ja videosuunnittelu Alisha Davidow (vier.)
Kirjan kansi ja näytelmän graafinen ilme Elina Warsta

Rooleissa Aki Honkatukia, Marika Huomolin, Ulla-Maija Järnstedt, Kari Kinnari, Marko Kurikka ja Pekka Räty

 

Veera Salmi: MAURI JA MINI-ISOVELI

Imatralaisella Maurilla on kaksi huipputärkeää tehtävää mielessään. Hän haluaa voittaa sodan inhottavaa oksua vastaan ja löytää itselleen isoveljen.

Maurin suosikkeja ovat kaikenlaiset avaruusjutut, ja hän haaveilee että hänellä olisi oma simpanssi tai sitten isoveli. Simpanssi olisi hauska ja isoveljestä olisi apua. Ihan niin kuin Chin isoveljet tulevat apuun kun Hilma ja Hanan haukkuvat Mauria ja Chitä naimisiinmenolaisiksi. Öisin Mauri on taas yhteydessä Nakuna Uusi-Beban Halihali-heimoon. 

Vielä enemmän Mauri kammoaa koulussa riehuvaa oksua. Se kuulostaa aika samalta kuin ebola, josta Mauri on kuullut uutisista, vaikka äiti vakuutteleekin että se on ihan eri tauti. Mauri aloittaa sodan oksua vastaan. Ja uskoo myös Mustaan Barbaariin, joka on käynyt Maurin koulussa ja vastustaa kiusaamista. Maurin mielikuvitus on ihana ja ihmeellinen.

Mauri ja mini-isoveli on koko perheen värikäs tarina, joka on jatkoa syksyllä 2017 Teatteri Imatrassa esitetylle huippusuositulle Mauri ja Vähä-älypuhelimelle.

Ensi-ilta Pikku Hiisi -näyttämöllä 3.9.2019. Ikäsuositus yli 5-vuotiaille.

Rooleissa Marika Huomolin, Aki Honkatukia ja Marko Kurikka.

Käsikirjoitus Veera Salmi
Dramatisointi Minna Leino
Musiikki Maija Ruuskanen
Ohjaus ja lavastus Timo Rissanen
Puvustus Marja Kakko (Xamk)

 

Minna Koskela – Petja Lähde – Satu Rasila: LOVE ME TINDER

Kreisi treffikomedia

Käsi pystyyn kuka on ollut joskus rakastunut?

Keskiverto nainen särkee kaksi kertaa sydämensä, ennen kuin tapaa unelmiensa miehen. Hän kokee neljät kauheat treffit sekä yhdet oharit ja käy läpi kaksi pitkää parisuhdetta ennen avioliittoa. Siis ensimmäistä avioliittoaan, jonka jälkeen kaikki alkaa taas alusta.
Miehet puolestaan kokevat kahdet oharit, kuusi yhden yön juttua ja neljä ohitusleikkausta ennen kuin edes tajuavat mistä on kysymys.

Jääkö Amor nyt työttömäksi, kun tilalle on tullut Tinder? Some-maailmassa moni asia vaikuttaa täydelliseltä, mutta nenäkkäin saattaa arkinen todellisuus paljastua. Syksyn ehdottomasti hauskin ja kuumin esitys on treffikomedia Love me Tinder. Tule treffeille tirkistelemään mitä tapahtuu, kun Tinder-mätsit tapaavat nenäkkäin.

Ensi-ilta suurella näyttämöllä 1.11.2019.

Ohjaus Misa Palander (vier.)
Lavastus Mirva Mustonen (vier.)
Pukusuunnittelu työryhmä
Rooleissa Marika Huomolin, Ulla-Maija Järnstedt, Aki Honkatukia, Kari Kinnari,  Marko Kurikka sekä Teatteri Imatran uusi miesnäyttelijä (joka julkistetaan 2.4.2019).

Kuvat: https://www.teatteri-imatra.fi/yhteystiedot/kuvapankki

Lisätietoja syksyn 2019 ohjelmistosta antaa Timo Rissanen p. 020 617 6645/timo.rissanen@imatra.fi