Olet täällä

Teatteri Imatran nimikkodrinkiksi valikoitui raikas punasävyinen drinkki

Teatteri Imatra ja Saimaan ammattikorkeakoulu järjestivät yhteistyössä drinkkikilpailun, jonka tarkoituksena oli löytää nimikkodrinkki Teatteri Imatralle. Kilpailu on avoin kaikille imatralaisissa ravintoloissa työskenteleville ravintolatyöntekijöille sekä Imatralla ravintola-alaa opiskeleville. Voittajadrinkki tulee myyntiin helmikuussa 2017 avautuvaan uuden teatteritalon ravintolaan. 

Kilpailun finaali käytiin Saimaan ammattikorkeakoulun Imatran kampuksella tänään keskiviikkona 18.1.2017 kello 17. Finaalin tuomaristossa oli Teatteri Imatran teatterinjohtaja Timo Rissanen, Teatteri Imatran teatteriravintolan päällikkö Mia Kiljunen Fazer Food Services Oy:stä, Saimaan ammattikorkeakoulun vararehtori Merja Heino ja baarimestari, cocktailien valmistuksen Suomenmestari (2014, 2015, 2016) ja After Dinner Cocktailien valmistuksen maailmanmestari (2016) Markus Sillanpää.

Finaalissa kisasivat Antti Häkli Bar & Café Lumosta, Iuliia Goroshenko Saimaan ammattikorkeakoulusta, Olga Evdonina Saimaan ammattikorkeakoulusta ja Anastasia Osipova Saimaan ammattikorkeakoulusta.

Drinkkikilpailun voittajaksi valikoitui Olga Evdoninan valmistama drinkki. Tuomariston mielestä  voittajadrinkin molemmat versiot, sekä alkoholillinen ja alkoholiton toimivat hyvin ja olivat tasavertaisia keskenään. Voittajadrinkeissä oli hyvä väri-, maku- ja aromitasapaino.
Voittajadrinkin ainesosat ovat Rosmariinisiirappi, Gin ja Russchian, tuore inkivääri ja mustaherukat. Voittajadrinkki sovitetaan vastaamaan teatterin tarpeita yhteistyössä teatterin ravintoloitsijan Fazerin kanssa (esim. lasi ja somisteet).

Kuvia kilpailusta ja voittajista, kuvat Kaj Salin.

Kilpailun säännöt ja lisätiedot 

Tiedote finaaliin valituista, 15.12.2016.

 
Lisätiedot: 

Lehtori Marja "Manta" Antikainen, Saimaan ammattikorkeakoulu, Hotelli- ja ravintola-ala p. 040 757 7878 marja.antikainen@saimia.fi
kilpailun päätuomari Markus Sillanpää p. 050 300 7041 
Fazer Food Services, Teatteri Imatran teatteriravintolan ravintolapäällikkö Mia Kiljunen p. 0400 486892
Teatteri Imatra, teatterinjohtaja Timo Rissanen p. 020 617 6645