TEATTERI IMATRAN LOPPUKEVÄÄN ESITYKSET PERUUNTUVAT KORONAEPIDEMIAN TAKIA

Ma 29.3.2021 klo 10:36

Elämä ikkunan takana –musikaalin ensi-ilta siirtyy tammikuulle 2022.

Teatteri Imatra joutuu perumaan myös huhtikuun 9. päiväksi aiotun musikaalin Elämä ikkunan takana ensi-illan sekä sitä seuraavat esitykset aina suunniteltuun 24.4.saakka. Myös lastennäytelmä Pähkinänsärkijä –esitykset perutaan. Musikaalin alkuperäinen ensi-ilta piti olla jo helmikuussa.

Lisäksi teatteriin sovitut vierailut Rakkauskirjeitä (Seela Sella ja Esko Roine) sekä Parasta elämässä (Martti Suosalo) peruuntuvat toukokuulta. Vierailujen uusista ajankohdista neuvotellaan mahdollisuuksien mukaan.

Ensi-illat siirtyvät

Leevi and the Leavingsin lauluihin perustuva musikaali Elämä ikkunan takana saa uuden ensi-iltansa 22.1.2022, ja esitykset jatkuvat 23.4.2022 saakka. Musikaalin lipunmyynti alkaa teatterin ilmoittamana ajankohtana. Musikaali on herättänyt paljon kiinnostusta, ja teatteri on varannut 40 esitystä kevätkaudelle 2022.

Pähkinänsärkijästä on toiveissa järjestää 20.5. talon sisäinen ns. lehdistöensiaamu, joka on vain pienelle rajatulle yleisölle, esitys jatkuu teatterin ohjelmistossa 17.9. alkaen.

Maaliskuussa peruttu Aku Hirviniemi Tähtihaastattelussa nähdään uudella paikalla, tiistaina 23.11.

Teatterin loppukevät täyttyy kummankin syksyn ensi-iltaan tulevan näytelmän harjoituksista sekä lastennäytelmän viimeistelystä.

Katse kohti kesäteatteria

Teatterinjohtaja Timo Rissanen on henkilökuntansa kanssa äärimmäisen harmissaan tilanteesta.
─ Pandemia on koskettanut kaikkia alueita, ja suurilta osin teattereiden kevätkauden esitykset ovat peruutettuja.

Rissanen uskoo vahvasti, että kesäteatterin Pokka pitää –komedia saadaan toteutetuksi, koska ensi-ilta on vasta kesä-heinäkuun taitteessa. Esitykset tulisivat pyörimään heinäkuun ajan.

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa Teatteri Imatra toivoo, että asiakkaat vaihtaisivat lippunsa syksyn esityksiin tai lahjakorttiin. Lippujen vaihdosta tai maksupalautuksista kannattaa olla yhteydessä kaupungintalon asiakaspalvelun lipunmyyntiin. Asian voi hoitaa myös osoitteessa https://teatteri-imatra.fi/lipunmyynti/peruuntuminen
─ Teatteri pahoittelee tilannetta ja toivottaa asiakkaansa taas katsomoon tilanteen kohennuttua syyskaudelle.

Lisätiedot:
Teatterinjohtaja Timo Rissanen, p. 0206176645, timo.rissanen@imatra.fi