Olet täällä

Teatteri Imatran kevään 2020 vierailut tarjoaa huippunimiä

Teatteri Imatran kevään 2020 vierailut tarjoaa huippunimiä

Sarjan aloittaa Tähtihaastattelu, jossa jo viime vuosien aikana on nähty maineikkaita näyttelijöitä. Tällä kertaa teatterinjohtaja Timo Rissasen haastateltavaksi saapuu suomalaisen elokuva-, tv- ja teatteritaivaan ykkösnimi, Jussi-palkittu Tommi Korpela. Haastattelu tiistaina 10.3.2020 klo 19.

Parasta elämässä, lempeän komediallinen monologi on Martti Suosalon mestarillinen, liikuttava esitys, jonka käsikirjoituksesta vastaa Duncan MacMillan apunaan Jonny Donahoe. Se on toiveikas, surullisen hauska kertomus kroonisesti masentuneen äidin pojasta, joka koettaa piristää äitiään listaamalla asioita, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Näytelmän esittävät Martti Suosalo ja yleisö. Esityksessä on teatterin näyttämöllä myös katsojapaikkoja. Kaksi esitystä, lauantaina 2.5.2020 klo 13 ja 19.

Legendaariset tähdet Seela Sella ja Esko Roine saapuvat Tampereen teatterissa ensi-iltansa saaneella elämänmakuisella näytelmällä, A.R.Gurneyn kirjoittamalla Rakkauskirjeitä.
Lapsuudenystävät Andrew ja Melissa pitävät toisiinsa yhteyttä läpi vuosikymmenten kirjoittamalla kirjeitä. Näytelmää ovat maailmalla esittäneet mm. Elisabeth Taylor, Gerard Depardieu, Mia Farrow, Tom Hanks ja Mel Gibson. Esityksen luonteeseen kuuluu, että sitä ei opetella ulkoa. Luvassa on aitoa, räävitöntä ja hauskaa kirjeenvaihtoa. Kaksi esitystä, 12.5.2020 klo 19 ja 13.5. klo 14.