Olet täällä

Teatteri Imatra ja Eekoo yhteistyöhön

Teatteri Imatra ja Eekoo yhteistyöhön – tarjolle edullinen lippupaketti perheille 

 
Teatteri Imatra ja Etelä-Karjalan Osuuskauppa ovat sopineet yhteistyöstä koskien keväällä 2018 Teatteri Imatrassa esitettävää Jules Vernen klassikkoteosta Maailman ympäri 80 päivässä. Teatterin ja Eekoon yhteistyöllä halutaan tarjota perheille mahdollisuus käydä teatterissa kohtuuhintaan.
 
Yhteistyön myötä S-etukorttia näyttämällä asiakas saa Maailmanmatkaajat-lippupaketin edulliseen hintaan. Maailmanmatkaajat-paketissa viisi pääsylippua maksaa yhteensä 75 euroa. Lippupaketin liput oikeuttavat viiden hengen seurueen, eli 1-2 aikuisen ja 3-4 alle 17-vuotiaan sisäänpääsyyn ko. näytökseen. 
 
- Yhteistyöllä halutaan kannustaa aikuisia tuomaan lapset ja nuoret yhteiseen teatterielämykseen. Jos omaan perhepiiriin ei kuulu kolmea tai neljää lasta tai nuorta, voi tarjota myös lapsen tai nuoren ystävälle ikimuistoisen kokemuksen, kertoo teatterin markkinoinnista vastaava Katri Storhammar.
 
Maailmanmatkaajat-paketti on ostettavissa Imatran pääkirjaston lipunmyynnistä, Ticketmasterin myyntipisteistä (ei verkkokaupasta) sekä teatterin ovilipunmyynnistä.
 
- Yhteistyön aloittaminen Teatteri Imatran kanssa oli meille luontevaa, meidän molempien tärkeimpiä asiakkaita ovat tavalliset eteläkarjalaiset ihmiset. Tämä yhteistyön aloitus on samalla hieno tilaisuus alentaa asiakasomistajaperheiden kynnystä lähteä koko perheen voimin teatteriin, toteaa Eekoon asiakkuus- ja hallintopäällikkö Antti Heinonen.
 
Esitystä suositellaan yli 8-vuotiaille lapsille ja aikuisille. Teoksen on näyttämölle sovittanut Laura Eason ja ohjauksesta vastaa Sami Sivonen. Pääosissa nähdään teatterinjohtaja Timo Rissanen, Hanna Kaskela ja Kari Kinnari. Pohjoismainen kantaesitys on 3. helmikuuta 2018 uuden teatteritalon suurella näyttämöllä. Esitykset jatkuvat 21. huhtikuuta 2018 asti.
 
Lisätietoja esityksestä ja lippupaketista tästä.
 
 
Lisätietoja antavat:
 
Antti Heinonen
Asiakkuus- ja hallintopäällikkö
puh. 010 7620027 antti.heinonen@sok.fi
 
ja
 
Katri Storhammar
markkinointipäällikkö
p. 020 617 6677