Olet täällä

Tasavallan hauskimman musiikkikomedian ensi-ilta lähestyy

Suomalaisen suurin unelma ei ole lottovoitto, vaan saada kutsu Linnan juhliin. Lottovoiton voi saada kuka tahansa mutta Presidentinlinnaan mennään vain omilla ansioilla. Niin tänäkin vuonna. Siispä sydämellisesti tervetuloa!

Kaikki luulevat tietävänsä mitä Linnan juhlissa tapahtuu - vaan eivätpä tiedä. Näytämme teille sen, mitä TV-kamerat eivät näytä ”juhlissa jossa ei koskaan tapahdu mitään”. Kuka astui helmalle, kenen hame repesi ja mitä tapahtuikaan jatkoilla? Vauhdissa paljastuu myös boolin salainen resepti ja miten pahasti pukeutumisessa on vuosien mittaan mokailtu.

Matka punaisella matolla kestää 15 sekuntia. Kaksi ja puoli miljoonaa ihmistä tuijottaa, tai sitten kukaan ei huomaa. Seuraavana päivänä saat lukea, pääsitkö parhaimpien tai pahimpien pukujen listalle. Ja eihän sen niin väliä kummalle.

Linnan juhlien kantaesitys oli Turun Kaupunginteatterin ja Emma-teatterin yhteistuotantona Naantalissa kesällä 2016. Ensi-ilta Imatran Kruununpuiston kesäteatterissa 27. kesäkuuta 2017. Esitykset jatkuvat 30. heinäkuuta 2017 asti. Esityksiä on yhteensä 35.

Lippuja on varattu/myyty (tilanne 19.6.2017) 2237 kpl, tavoite on 9400 lippua. Viime vuonna samaan aikaan ”Kekkonen-syntymästä kuolemattomuuteen” -näytöksiin oli varattu yhteensä 1622 lippua.   

Kuvia produktiosta löydät tästä.
                    
TYÖRYHMÄ
Käsikirjoitus Tuomas Parkkinen ja Satu Rasila
Ohjaus Timo Rissanen
Lavastus Aili Ojalo (vier.)
Koreografia Osku Heiskanen (vier)
Pukusuunnittelu Marja Liukkonen
Kampaus ja maskeeraus Sonja Pöyhiä
Kapellimestari Lauri Kuosa
Bändissä Lauri Kuosa, Pekka Ranta ja Pekka Seppänen
Rooleissa vierailevat Pirja Arponen, Pia Lunkka, Harri Nousiainen, Jussi Puhakka ja Heikki Pöyhiä

Lisätietoja
teatterinjohtaja, ohjaaja Timo Rissanen
timo.rissanen@imatra.fi
p. 020 617 6645