Olet täällä

Tankki täyteen Kruununpuiston kesäteatterissa

Tankki täyteen täyttää kesän hulluttelutarpeen, saa riemumielen lentoon ja naurun hersymään.

Imatralla Kruununpuiston kesäteatterissa nähdään kesällä 2019 Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen kirjoittama ratkiriemukas komedia Tankki täyteen, jossa asiat ovat yksinkertaisia, maailma ymmärrettävä ja ihmiset niiiiin vilpittömiä. Tämä yksi Suomen kaikkien aikojen katsotuimmista ja menestyksekkäimmistä komediasarjoista täytti äskettäin 40 vuotta eikä suotta!

Esityksen keskiössä on Sulo ja Emilia Vilénin huoltamo, jossa asiakasvirtaa ei juurikaan näy. Asiakaskadon syynä on uusi ohikulkutie, ja uudelta tieltä ei enää pääse Vilénien huoltamolle.
Sulon vakiovastaus huoltamon, ja monen muunkin hiukan epäonnistuneen ostoksen suhteen kuuluu aina ”ostin, kun halvalla sain”. Sama lausahdus on periytynyt myös Sulon pojalle Juhanalle.

Vilénien huoltamolla arjen harmaus kasvaa toisinaan hullunkurisiin mittoihin, kun Sulon ja Emilian aikamiespoika Juhana, baariapulainen Ulla, rovasti ja huoltamon kanta-asiakas kyläpoliisi Reinikainen tuovat omat öljyläikkänsä ihmissuhteisiin. Reinikaisesta tuli hahmona niin suosittu, että hän sai myöhemmin oman sarjansakin.

Sulo Viléninä nähdään Reidar Palmgren (vier), Emminä Satu Silvo (vier) ja Reinikaisena Lasse Karkjärvi (vier).
Muissa rooleissa Elina Aalto (vier), Heikki Pöyhiä, Ville Lamberg, Sami Sivonen ja Pirja Arponen.

OhjausTimo Rissanen
Dramatisointi Outi Keskevaari
Lavastus Karmo Mende (vier.)
Puvustus Marja Liukkonen
Kampaus- ja maskeeraus Sonja Pöyhiä


Ensi-ilta 27.6.2019 Kruununpuiston kesäteatterissa. Esityksiä 4.8.2019 saakka, yhteensä 35.