Syyskaudessa lastenteatteria, komediaa ja draamaa

Ke 17.8.2016 klo 14:54

Teatteri Imatran syysnäytäntökausi alkaa Kaunotar ja Hirviö -satuklassikon uudella sovituksella. Yli 4-vuotiaille suunnatun lastennäytelmän kantaesitys on Imatra-päivänä lauantaina 27. elokuuta ja esitykset jatkuvat 7. joulukuuta asti. Sadun on dramatisoinut Kathryn Schultz-Miller ja ohjauksesta vastaa Timo Rissanen.

Kohtalo – ihmisiä Imatralla -näytelmän kantaesitys on 24. syyskuuta. Esityksessä nähdään todellisia ja kuvitteellisia imatralaisia henkilöitä, surullisia kohtaloita ja herkullisia sattumuksia. Ohjaaja Marcus Groth on työstänyt teatterin omien näyttelijöiden kanssa esityksen haastattelemalla imatralaisia. Tämä komediaa ja draamaa samassa paketissa sisältävä esitys naurattaa ja itkettää – varsinkin meitä ketkä täällä asumme, mutta myös muita. Tunnistatko hahmoista itsesi, naapurisi vai ystäväsi?
Kohtalosta on yhteensä 30 esitystä. Viimeinen esitys on 10. joulukuuta.

Syksyllä 2015 kantaesitetty ja kehuttu Parempi myöhään –komedia saa lisäesityksiä 27. lokakuuta alkaen ja esitykset jatkuvat 17.12. asti. Lisäesitykset olivat suosittuja keväällä 2016, joten näytelmä jatkaa vielä syksyn ohjelmistossa.

Kaikki syyskauden esitykset ovat Pikku Hiisi –näyttämöllä. Imatran uuden teatteritalon avajaisensi-iltoja vietetään 10. ja 11. helmikuuta 2017. Avajaisnäytelmänä nähdään ruotsalaisen Jonas Jonassonin menestysromaaniin perustuva veijarikomedia Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi. Sen ohjaa teatterinjohtaja Timo Rissanen ja pääosassa vierailee näyttelijä Lasse Karkjärvi.

Lisätietoja
teatterinjohtaja Timo Rissanen p. 020 617 6645 ja
projektipäällikkö Katri Storhammar p. 020 617 6677
etunimi.sukunimi@imatra.fi