Syksyn Kaakon Teatterit -lehti on julkaistu, jakelutapa muuttuu

Ke 14.8.2019 klo 13:31

Kaakkois-Suomen teattereiden yhteinen syyskauden tiedotuslehti, Kaakon Teatterit, on julkaistu. Lehti esittelee monipuolisesti teattereiden syyskauden tarjonnan. 

Lehti on aiempina vuosina jaettu jokaiseen talouteen Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella. Nyt syyskauden lehteä ei jaeta joka talouteen, vaan lehden voi noutaa eri jakelupisteistä. Imatralla lehden jakelupisteitä ovat mm. Teatteri Imatra, Kulttuuritalo Virta, Imatran kaupungintalo ja Imatra Infot: K-Supermarket Imatrankosken kauppakäytävä, Prisma Imatra, Imatran Urheilutalo, ABC Imatra, Keskusasema, Imatran Kylpylä, Holiday Club Saimaa, Kauppakeskus Capri ja S-Market Ruokolahti.

Kaakon Teatterit -lehti on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Kaakkois-Suomen teattereiden yhteinen tiedotuslehti. Lehteä julkaisevat yhteistyössä Teatteri Imatra, Lappeenrannan Kaupunginteatteri, Kouvolan Teatteri ja Kotkan Teatteri. 

Kaakon Teatterit -lehti on luettavissa myös sähköisesti osoitteessa: https://issuu.com/amandahyokki/docs/teatteri_taitto_syksy2019_issuu 

Kevään ja kesän 2020 myynti alkaa

Teatteri Imatran kevään suuren seikkailumusikaalin Viidakkokirjan, ja Imatran kesäteatterin Pokka Pitää -esityksen myynti alkaa 6. syyskuuta. Ensi kesän ja kevään myynti ja markkinointi on jo täydessä vauhdissa.

 

Lisätietoja

Katri Storhammar
markkinointipäällikkö
p. 020 617 6677
katri.storhammar@imatrabasecamp.fi