Olet täällä

Pokka pitää näyttelijäkaarti

POKKA PITÄÄ – KOMEDIAN NÄYTTELIJÄT

Imatran kesäteatterissa nähdään englantilaisen Roy Clarken hulvaton komedia Pokka pitää, jonka pääroolin esittäjänä, Hyacinth Bucket`na nähdään jo kesäkuussa julkistettu Kumman kaa-sarjasta tuttu komedienne Minna Koskela.

Komedian muissa rooleissa nähdään:
Sauli Suonpää (Emmet) on valmistunut näyttelijäksi 2010. Hän on ollut ehdokkaana v.2017 Vuoden Teatterinäyttelijäksi, sekä v.2016 Vuoden Nuoreksi näyttelijäksi. Suonpäätä on nähty mm. Helsingin kaupunginteatterissa, Jyväskylän kaupunginteatterissa, Ryhmäteatterissa sekä televisiossa, hän kuuluu myös improvisaatioryhmä Riskiryhmän perustajajäseniin.

Satu Paavola (Rose), valmistunut näyttelijäksi v. 1999. Tämän lisäksi hän on myös juontaja ja nukketeatteritaiteilija, Satu on tehnyt laaja-alaisesti töitä mm. musikaalin, television ja elokuvan parissa. Paavola tunnetaan erityisesti Marianne Jylpyn roolista v.2005 suositusta tv-sarjasta Tahdon asia. Hän on myös valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Satu Paavolan uusin työ on yhden naisen musiikkiteatteriesitys Virkaneidin menopaussi.

Kirsi Nurminen (Daisy), tamperelainen näyttelijä, joka on näytellyt mm. Turun kaupunginteatterissa sekä televisiossa. Suuri yleisö tuntee Nurmisen eritoten tv:n Maalaiskomedia –sarjoista Vain muutaman huijarin tähden, Peräkamaripojat, Mooseksen perintö, Turvetta ja timantteja, joissa hän nauratti Tuulia Turpeisena. Lisäksi on ollut mukana historiallisessa sarjassa Hovimäki.

Pirja Arponen (Elisabeth) on imatralainen näyttelijä. Hänet on nähty lukuisissa Teatteri Imatran tuotannoissa mm. Veriveljet – musikaalin pääroolissa rva Johnstonena. Pirja on nähty myös useana kesänä kesäteatterissa, kuten viime kesänä Tankki täyteen – tuotannossa. Pirja Arponen on mukana myös Teatteri Imatran kevään 2020 suuressa seikkailumusikaalissa Viidakkokirja.

Ville Lamberg (Onslow), joka on pitkään ollut mukana mm. imatralaisen harrastajateatteri IRTI:n toiminnassa. Lisäksi Lamberg on nähty lukuisissa Teatteri Imatran tuotannoissa mm. uuden teatteritalon avajaisnäytelmässä Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi. Ville on hauskuuttanut myös kesäteatteriyleisöä Imatralla, kuten viime kesän Tankki täyteen Pastorina. Ville Lamberg on mukana myös Teatteri Imatran kevään 2020 Viidakkokirjassa.

Heikki Pöyhiä (Hra Milson/Isukki), on imatralainen laulaja, joka on näytellyt lukuisissa rooleissa Teatteri Imatran tuotannoissa, myös kesäteatterissa mm. viime kesänä Tankki täyteen – komedian Juhana Viléniä. Heikkiä voi nähdä paljon keikoilla laulamassa sekä soittamassa, ja hän on mukana myös Teatteri Imatran Viidakkokirja -.tuotannossa.

Pokka pitää – komedian ohjaa teatterinjohtaja Timo Rissanen, lavastuksesta vastaa Karmo Mende (vier.) ja puvustuksesta Marja Liukkonen. Ensi-ilta on torstaina 25.6.2020. Esityksiä yhteensä 35, viimeinen esitys 2.8.2020. Tunnelmallinen yönäytös 31.7.2020 klo 21.