Olet täällä

PIKKUJOULUKAUDEN POP!60-LUVUN KULTAISET KIMULIT

POP! 60 – LUVUN KULTAISET KIMULIT

 

Teatteri Imatran pikkujoulukauteen kuuluu musikaali, joka tuo lavalle naisenergian, 60-luvun nostalgiset kappaleet, hulvattoman villit tanssit sekä häikäisevän värikylläiset puvut.

POP! 60 – luvun kultaiset kimulit kertoo ajasta, joka suurille ikäpolville on juuri sitä oikeaa aikaa. Silloin mentiin, oltiin nuoria ja elettiin unelmilla. Musikaalin viisi kimulia elävät läpi tunnelmia, tilanteita ja muistoja tuosta kultaisesta vuosikymmenestä.

 

Viitenä hurmaavana naisena nähdään jo Suklaasydän-musiikki-näytelmässämme valloittanut Elina Aalto (vier.), mm.Nine ja Aikuinen Nainen-musikaaleista tuttu Laura Heinonen (vier.), Veriveljet ja Hiprakkainen Esiliina-musikaalien naistähti Pirja Arponen (vier.) sekä oman talomme upeat näyttelijättäret Hanna Kaskela ja Ulla-Maija Järnstedt.

 

Musikaalin asujen suunnittelijana vierailee Jarkko Valtee, joka on luonut ympäri Suomea show-, teatteri ja artistipuvustuksia. Teoksen koreografiasta vastaa Osku Heiskanen.

Ohjauksesta vastaaTimo Rissanen, kapellimestarina toimii Lauri Kuosa sekä orkesterissa ovat mukana myös Heikki Kaskela ja Pekka Seppänen.

 

Pohjoismainen kantaesitys Teatteri Imatrassa 28.lokakuuta 2017.

Esityksiä on yhteensä  28, viimeinen esitys 16.joulukuuta.

 

 

 

 

Lisätiedot:

Timo Rissanen

p. 020 617 6645

timo.rissanen@imatra.fi