Näyttelijä Satu Silvon 60-vuotisjuhlaesitys Näkymätön nainen saapuu Imatralle 7. ja 8.5.2024

Pe 26.4.2024 klo 09:48

Image
Näyttelijä Satu Silvo ja muusikot Maija Ruuskanen ja Veera Railio

Huikean suosittu ja koskettava esitys nähdään Teatteri Imatran suurella näyttämöllä kahdesti.

Näkymätön nainen on traagisen hauska tarina kolmelle esiintyjälle.

Ajankohtaisen musiikkinäytelmän nainen roikkuu yhteiskunnan ulkoreunalla viimeisillä voimillaan. Hän haluaa tietää, miksi hänestä tuli sivullinen, jälkeen jätetty, alle tallattu ja näkymätön. 

Satu Silvo odottaa kovasti näytelmän esittämistä Imatralla.

Esitys tutkailee naisen urbaania syrjäytymistä musiikin ja raivoisan komedian keinoin. 

—    Sitä esitystä on niin kiva vetää ja nautin laulamisesta! Parasta näytelmässä on, että se resonoi vahvasti nykyaikaan ja kuulijaan sanoittamalla naisen tunteita tavalla, jolla moni ei välttämättä osaa itse sanoittaa. Tekstissä on muistoja ja kohtaamisia lapsuudesta, opiskeluajoilta, vanhemmuudesta ja koko kirjo ihmisen elämää, Silvo kertoo.
—    Itä-Suomessa tunnen itseni kotoisaksi, joten odotan kovasti päästä Imatralle tämän näytelmän kanssa, hän jatkaa

Näkymättömän naisen mittatilaustyönä voimakolmikolle ovat kirjoittaneet Reidar Palmgren ja Pasi Lampela. Esityksen on ohjannut Markus Järvenpää.

—    Olen valtavan iloinen, että saamme loistavan näyttelijän Satu Silvon vierailemaan juhlaesityksellään meille Imatralle, yhdessä laulavien muusikoiden Maija Ruuskasen ja Veera Railion kanssa, teatterinjohtaja Timo Rissanen sanoo.
—    Nähdessäni tämän ensi-illassa Teatteri Kapsäkissä, halusin ehdottomasti, että esitys tulee vierailemaan meidän näyttämöllä, hän jatkaa.

Liput Näkymätön nainen - Teatteri Imatra

Lisätietoja:

teatterinjohtaja Timo Rissanen, Teatteri Imatra, timo.rissanen@imatra.fi, p. 020 617 6645

Katsojakommentteja Näkymätön nainen esityksistä ja kiertueelta:

”Minua ihan tärisyttää, tämä oli vielä upeampi kuin osasin odottaa. Osasin odottaa upeeta, mutta tykkäsin tästä ihan hirveesti. Minulla on tosi sellainen kupliva ja pulppuileva olo. Esitys oli tärkeä ja tunteita herättävä.”

” Tunnelmat ovat tosi vaikuttuneet. Tässä on yhtäältä tämä Sadun tällainen näyttämökuningatar kyvykkyys ja karisma, joka vie niin valtavalla tavalla hetkessä tunnelmasta toiseen.”

” Satu oli tämä nainen, se keskushenkilö siinä ja hän oli aivan upea, hän pursusi sellaista energiaa ja sitten hän oli sen esittämänsä henkilön takana niin 110 prosenttisesti.”