Olet täällä

Mielensäpahoittaja nähdään syksyllä Teatteri Imatrassa

”Kyllä minä niin mieleni pahoitin.” Tämä kaikille tuttu lausahdus kuullaan Imatralla syksyllä 2017 kun Tuomas Kyrön luoma hahmo valtaa uuden teatteritalon näyttämön.

Mielensäpahoittaja valmistautuu siirtymään ajasta iäisyyteen ja haluaa tehdä testamenttinsa, valita arkun ja kirjoittaa muistopuheensa. Itsehän hän itsensä parhaiten tuntee. 
Mielensäpahoittaja ei tietenkään selviä valmistautumisesta ilman sukupolvien välisiä törmäyksiä, ja yleisö ei tule poistumaan salista ilman naurua. Osansa tarinassa saavat nykyajan arvot ja hektinen elämäntyylimme härveleineen ja vempaimineen. 
 
Hauskan ja koskettavankin esityksen päähenkilön roolin saappaat täyttää näyttelijä Pekka Räty ja lavalla nähdään koko Teatteri Imatran näyttelijäkunta. 
Ilosia aikoja, mielensäpahoittaja -näytelmän ensi-ilta on Teatteri Imatran suurella näyttämöllä lauantaina 23. syyskuuta ja viimeinen esitys tiistaina 12. joulukuuta. Esityksiä on yhteensä 26 ja esitykset tulevat myyntiin kuluvan viikon aikana. Teatteri Imatran syyskauden muut produktiot julkistetaan maaliskuussa.

”Etkö ole ennen tablettia nähnyt? Kyllä ei ole mikään tabletti. Nitro ja Imodium ovat. Hota on pulveri.”

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja

Alkuperäisteksti Tuomas Kyrö, dramatisointi Snoopi Siren, ohjaus Kimmo Virtanen, lavastus Mirva Mustonen, pukusuunnittelu Marja Liukkonen, valosuunnittelu Jukka Parviainen, äänisuunnittelu Keijo Miettinen. 
Rooleissa Pekka Räty, Ulla-Maija Järnstedt, Marko Kurikka, Hanna Kaskela, Aki Honkatukia ja Kari Kinnari.

Lisätiedot:
Ohjaaja Kimmo Virtanen 
p. 0400 769 601
cimmo.virtanen@icloud.com