Olet täällä

Mauri ja mini-isoveli

Tiedote
Teatteri Imatra
28.8.2019

Veera Salmi
MAURI JA MINI-ISOVELI
Imatralaisella Maurilla on kaksi huipputärkeää tehtävää mielessään. Hän haluaa voittaa sodan inhottavaa oksua vastaan ja löytää itselleen isoveljen.

Maurin suosikkeja ovat kaikenlaiset avaruusjutut, ja hän haaveilee että hänellä olisi oma simpanssi tai sitten isoveli. Simpanssi olisi hauska ja isoveljestä olisi apua. Ihan niin kuin Chin isoveljet tulevat apuun kun Hilma ja Hanan haukkuvat Mauria ja Chitä naimisiinmenolaisiksi. Öisin Mauri on taas yhteydessä Nakuna Uusi-Beban Halihali-heimoon.

Vielä enemmän Mauri kammoaa koulussa riehuvaa oksua. Se kuulostaa aika samalta kuin ebola, josta Mauri on kuullut uutisista, vaikka äiti vakuutteleekin että se on ihan eri tauti. Mauri aloittaa sodan oksua vastaan. Ja uskoo myös Mustaan Barbaariin, joka on käynyt Maurin koulussa ja vastustaa kiusaamista. Maurin mielikuvitus on ihana ja ihmeellinen.

Mauri ja mini-isoveli on koko perheen värikäs tarina, joka on jatkoa syksyllä 2017 Teatteri Imatrassa esitetylle huippusuositulle Mauri ja Vähä-älypuhelimelle.

Ikäsuositus yli 5-vuotiaille.


Rooleissa: Aki Honkatukia (Mauri), Marika Huomolin (Chi/Maurin äiti/Milla) ja Marko Kurikka (Isä/opettaja)

Dramatisointi: Minna Leino
Musiikin sävellys: Maija Ruuskanen
Ohjaus: Timo Rissanen
Lavastus: Timo Rissanen ja lavastamo
Pukusuunnittelu: Marja Kakko/XAMK
Animaatiot: Kaisa Penttilä
Valosuunnittelu: Jukka Parviainen
Äänisuunnittelu ja videoleikkaus: Keijo Miettinen
Kampaukset ja maskeerau:. Sonja Pöyhiä


Ensi-ilta Pikku Hiisi -näyttämöllä 3.9.2019. Esityksiä 2.12.2019 asti, yhteensä 22.

Kesto n. 1h 10 min.