Olet täällä

Lanseeraamme teatterisynttärit lapsille

Teatteri Imatran Pikku Hiisi -näyttämön lämpiössä on kuluvasta syksystä eteenpäin mahdollista järjestää lasten teatterisynttärit. Tänä syksynä teatterisynttäreillä nähdään erinomaisen vastaanoton saanut Mauri ja vähä-älypuhelin -lastennäytelmä, joka on valloittavan hauska ja viisas kertomus ystävyydestä, erilaisuudesta ja mielikuvituksen voimasta.

Tuomme myyntiin synttärijuhlat, jotka ovat nyt suunnattu 4-11-vuotiaille lapsille. Kohderyhmän ikä määräytyy kulloinkin esitettävän teatteriesityksen mukaisesti, kertoo teatterinjohtaja Timo Rissanen

Teatterisynttäreistä on tarjolla kaksi erilaista vaihtoehtoa: Synttäripaketti 1 jolla sankari, juhlavieraat ja valvojat näkevät esityksen ja herkuttelevat lämpiössä näytöksen jälkeen, ja Synttäripaketti 2 johon kuuluu 8 hengen ryhmälle erikoishintaiset liput näytökseen. Molemmat vaihtoehdot sisältävät näyttelijätapaamisen esityksen jälkeen. 
Teatteri haluaa huomioida lapset jatkossakin ohjelmistossa ja palvelutarjonnassa. Teatterisynttärit ovat vaivaton ja erilainen vaihtoehto perinteisille syntymäpäiväjuhlille, ja teatterikasvatusta parhaimmillaan.

Lue lisää teatterisynttäreistä… 

Lisätiedot:
Timo Rissanen, teatterinjohtaja
p. 020 617 6645
timo.rissanen@imatra.fi

Katri Storhammar, markkinointipäällikkö
p. 020 617 6677
katri.storhammar@imatrabasecamp.fi