Kaikki ystäväni -esitys vierailee Teatteri Imatralla ensi viikolla

To 14.3.2024 klo 10:09

Image
Miitta Sorvali, Sanna Stellan ja Anu Sinisalo

Tiistain päivänäytökseen on vielä lippuja saatavilla, maanantai- ja tiistai-illan esitykset loppuunmyytyjä.

Kaikki ystäväni on itsenäinen jatko-osa menestysnäytelmille Kaikki äitini, kaikki tyttäreni ja Kaikki mieheni. Esitys päättää trilogian.

Lavalla ystävyyden eri puolia tulkitsevat vastustamattomat ystävykset, upeat näyttelijät: Miitta Sorvali, Sanna Stellan ja Anu Sinisalo.

Esitykseen on kerätty Kodin Kuvalehden lukijoilta tositarinoita ystävyydestä. Niiden pohjalta työstettiin näytelmä, joka juhlii ystävyyttä elämän kantavana voimana, mutta pysähtyy myös pohtimaan ystävyyssuhteiden kipukohtia ja yksinäisyyttä.

Kaikki ystäväni -esityksen ensi-ilta nähtiin Helsingissä Aleksanterin teatterissa 28.9.2022. Sen jälkeen esitys on kiertänyt ympäri Suomea.

Ohjaaja Petteri Summanen kehuu esityksen näyttelijöitä

Vasemmalla Timo Rissanen ja ohjaaja Petteri Summanen Imatra-päivässä elokuussa 2023.
Vasemmalla teatterinjohtaja Timo Rissanen ja ohjaaja Petteri Summanen Imatra-päivässä elokuussa 2023.

- Näyttelijät Sanna Stellan, Miitta Sorvali ja Anu Sinisalo pyysivät minut tähän kolmanteen osaan ohjaajaksi viemään naiset pois liiallisesta tunteilusta. Sattui siinä kohtaa minulle sopiva, joskin pieni ajanjakso ja lopulta saimme tehokkaissa ja tiiviissä kahdeksassa päivässä Kaikki ystäväni -esityksen kasaan.

- Esitys on haluttu pitää sellaisena, että se voidaan esittää näyttämöillä ympäri Suomea ääni- ja valotekniikan avulla ilman lavasteita. Kaikki ystäväni -esityksen näyttelijät ovat niin taitavia ammattilaisia ja koko kolmikossa on upeaa laulutaitoa ja voimaa, joka sytyttää, Summanen kertoo.

Trilogian ensimmäinen osa Kaikki äitini, kaikki tyttäreni vieraili menestyksekkäästi loppuunmyydyillä esityksillä Imatralla vuoden 2023 keväällä.

- Nyt on trilogian viimeisen esityksen vuoro ja olen erittäin iloinen, että saamme tämän valovoimaisen kolmikon vierailulle Teatteri Imatraan, sanoo teatterinjohtaja Timo Rissanen.

Kaikki ystäväni -esityksestä on ensi viikolla Teatteri Imatralla kolme näytöstä:

  • maanantaina 18.3. klo 19
  • tiistaina 19.3. klo 14 ja 19.

Tiistain päivänäytökseen on vielä lippuja saatavilla.

Kaikki ystäväni – Teatteri Imatra

Lisätietoja:

teatterinjohtaja Timo Rissanen, Teatteri Imatra, timo.rissanen@imatra.fi