Olet täällä

Haluatko mökkiläiseksi?

 HALUATKO MÖKKILÄISEKSI?

Kruununpuiston Kesäteatterissa 2018

 

Aivan tavallinen pariskunta voittaa Haluatko mökkiläiseksi –visailusta pääpalkinnon, suomalaisen kesämökin ja idyllin Saimaalta. Saadakseen mökin omakseen, heidän on pystyttävä viettämään koko kesä mökillä, ja tietokilpailun tekijät järjestävät tietysti arvaamattomia kapuloita rattaisiin. Näin on kesän riemukkaimman musiikkikomedian soppa porisemassa!

Toimittaja Roope Lipasti pohjaa hulvattomassa teoksessaan aitoihin kesämökkikokemuksiin, ja katsojat pääsevät järven rannalle mukaan Eijan ja Pertin koitokseen.
Maalataan mökki. Korjataan laituri. Tampataan matot. Lypsetään lehmä. Siivotaan huussi. Ruopataan ranta. Pestään perunat. Eipä ole temppu eikä mikään!
Parisuhteellekin saadaan uusi nousu, kun naapurin rikas herra ja tämän Unelma-vaimo osallistuvat kesäcocktailin sekoitukseen. Tässä komediassa kaikki ei todellakaan mene niin kuin Strömsössä.

Kruununpuiston kesäteatterin edellisten kesien Kekkosen ja Linnan juhlien loistava näyttelijätiimi palaa trilogian kolmannessa osassa vielä kerran viihdyttämään katsojia. Ja koska kyseessä on yllätyskomedia, voi vain odottaa kuka tai ketkä poliitikoista palaavat edellisten kesien näytelmistä hämmentämään keitosta. Vauhdikasta menoa siivittävät tutut kesäiset melodiat.

Ohjauksesta vastaa tuttuun tapaan teatterinjohtaja Timo Rissanen, puvustuksesta Marja Liukkonen, koreografiasta Osku Heiskanen ja musiikkimaestrona toimii Lauri Kuosa. Rooleissa nähdään Pia Lunkka, Pirja Arponen, Harri Nousiainen ja Jussi Puhakka.

Komedian kantaesitys oli kesällä 2017 Turun Linnateatterissa.

Ensi-ilta Imatran Kruununpuiston kesäteatterissa tiistaina 26. kesäkuuta 2018.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Esitykset jatkuvat 29. heinäkuuta asti.

 

 

Lisätietoja:
Teatterinjohtaja Timo Rissanen            
p. 020 617 6645
timo.rissanen@imatra.fi