Edith Piafista kertovan musiikkinäytelmän ensi-ilta Teatteri Imatrassa lauantaina 4.2.

Ke 1.2.2023 klo 10:38


Legendaarisesta ranskalaislaulaja Edith Piafista kertova Piaf – pikkuvarpunen saa ensi-iltansa lauantaina 4.2. Teatteri Imatran suurella näyttämöllä.

Näytelmä kertoo Piafin värikylläisestä ja traagisestakin elämästä sekä hänen upeasta, kansainvälisestä urastaan.

Pääosassa Piafin suuressa roolissa nähdään Teatteri Imatran näyttelijä Hanna Kaskela. Näytelmä on ohjannut teatterinjohtaja Timo Rissanen.

Teos on Rissasen uran sadas ohjaus.

—Piaf on elänyt pitkään mielessäni, olin 10-vuotias poikanen kun ensimmäisen kerran ihastuin hänen kappaleisiinsa. Tärkeimmäksi teemaksi nousee rakkaus, Piaf oli täynnä intohimoa, ja hän rakasti rakkautta. Hän etsi rinnalleen ihmistä, joka täyttäisi hänen sydämensä, Rissanen pohtii.

Sataprosenttinen heittäytyminen estradilla teki Piafista tähden, jonka laulujen tarinat vetosivat suuren kuulijakunnan sydämiin.

—Hän on jättänyt valtavan perinnön, jota yhä uudet ja uudet sukupolvet kuuntelevat. Olen onnellinen, että juuri hänestä kertova näytelmä on sadas ohjaukseni.

Viikonloppujen näytökset lähes loppuunmyytyjä

Vuonna 1978 kantaesitetyn näytelmän on kirjoittanut englantilainen Pam Gems ja sitä on esitetty vuosikymmenten ajan ympäri maailmaa.

Teatteri Imatralle Piaf – pikkuvarpunen on valtava voimanponnistus.

—Olen äärettömän ylpeä koko tekijäryhmästä. Näytelmän ennakkomyynti on sujunut erinomaisesti, lippuja on myyty ja varattu ennakkoon yli puolet tavoitteesta ja kevään viikonloppuesitykset ovat jo lähes täynnä, Rissanen iloitsee.

Ensi-ilta on lauantaina 4.2. kello 16. Kevään näytökset jatkuvat huhtikuun loppuun saakka.

Lipunmyynti näytöksiin on käynnissä parhaillaan.

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Rissanen, timo.rissanen@imatra.fi, p. 020 617 6645