Anna Hanski täydentää Elämä ikkunan takana -musikaalin ensemblea

Ma 24.1.2022 klo 11:50

Artisti Anna Hanski nähdään Teatteri Imatran lavalla kevään Elämä ikkunan takana -musikaalin näytöksissä. Hanski näyttelee musikaalissa Amalia Niemisen roolin.

Hän liittyy työryhmään pikavauhdilla ja on mukana harjoituksissa jo keskiviikkona. Viime hetken muutos ensemblessä johtuu tapaturmasta, jonka takia roolin alkuperäinen näyttelijä joutuu jättäytymään pois roolista.

—Nyt jännittää, mutta hyvällä tavalla. Opeteltavana on paljon uutta. Uskon kuitenkin, että opin nopeasti, kunhan pääsen tositoimiin harjoittelemaan porukalla, Hanski kertoo.

Hän odottaa paitsi lavalle pääsyä, myös Imatraan ja imatralaiseen teatteriyleisöön tutustumista.

—Olen käynyt Imatralla ja muun muassa laskenut aikoinaan köysirataa pitkin Imatrankosken yli. Teatteri ei ole minulle ennestään tuttu, mutta olen seurannut teatterin toimintaa. Talosta on välittynyt hyvin myönteinen tunnelma.

Pitkän linjan viihdetaiteilija

Anna Hanski aloitti uransa 17-vuotiaana. Yli 30-vuotisen uransa aikana hän on laulanut, levyttänyt ja näytellyt.

Hanskin tunnetuimmat kappaleet ovat soineet radioissa vuosikymmeniä. Hän on edelleen päätyökseen keikkaileva artisti sekä näyttelijä, jonka ääni kuuluu myös useissa mainoksissa.

Hanski on tehnyt monipuolisia rooleja myös teattereissa. Viimeksi hän on ollut kiinnitettynä Rauman teatterissa sekä useissa kesäteattereissa. Hän pyörittää myös omaa teatteriravintolaa.

Teatterinjohtaja, musikaalin ohjaaja Timo Rissanen toivottaa Hanskin lämpimästi tervetulleeksi Imatralle.

—Anna Hanski on pitkän linjan musiikkitähti. Hänen kokemuksellaan ja laulutaidollaan saamme hänet mainiosti mukaan ja paikkaamaan puuttuvan palasen.

Ensi-iltaa on odotettu vuosi

Elämä ikkunan takana -musikaalin on käsikirjoittanut Teatteri Imatralle Eppu Nuotio. Teos pohjautuu Leevi and the Leavingsin musiikkiin ja siinä kuullaan useita yhtyeen kappaleita.

Musikaalin kantaesityksen piti alkuperäisen aikataulun mukaan olla talvella 2021. Koronapandemian vuoksi ensi-iltaa on jouduttu siirtämään jo neljästi.

Lisätietoja:
Teatterinjohtaja Timo Rissanen, timo.rissanen@imatra.fi, 020 617 6645
Laulaja, näyttelijä Anna Hanski, anna@annahanski.fi