Olet täällä

Rekisteriseloste

Teatteri Imatran asiakasrekisterin tietosuojaseloste
 

1. Rekisterinpitäjä: 
Teatteri Imatra, Kallenkuja 3, 55100 IMATRA Y-tunnus: 0159216-7

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö: 
Imatra Base Camp Oy, Katri Storhammar, katri.storhammar@imatrabasecamp.fi p. 020 617 6677 

3. Rekisterin nimi:
Teatteri Imatran asiakasrekisteri. 

4. Rekisterin käyttötarkoitus: 
Asiakasviestintä ja -markkinointi. Teatterin esityksiä, tapahtumia ja tarjouksia koskeva tiedottaminen, markkinointi ja mainonta sähköpostitse uutiskirjein, postitse ja palveluviestein. 

5. Rekisterin tietosisältö: 
Nimi, sähköpostiosoite, postinumero, postitoimipaikka, yritys/yhteisö, tapahtumahistoria. 

6. Tietojen kerääminen: 
Rekisteritieto kerätään ja päivitetään asiakkailta, jotka tilaavat teatterin uutiskirjeen, sekä asiakkailta, jotka varaavat tai ostavat Teatteri Imatran lippuja teatterilta tai Ticketmasterin myyntikanavista. 

7. Tietojen luovuttamisesta tai siirtämisestä: 
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet: 
Teatteri Imatra säilyttää rekisterin sähköisesti salasanalla ja käyttäjätunnuksella suojatussa ympäristössä, johon vain Teatteri Imatran markkinoinnin ja myynnin henkilökunnalla on käyttöoikeudet. Teatterin myynnistä ja markkinoinnista vastaa Imatra Base Camp Oy, ryhmälippujen varaamoa ylläpitää Imatran kaupunki ja ovilipunmyyntiä hoitaa Fazer Food Services Oy.

9. Rekisteritietojen tarkistaminen: 
Henkilöllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat rekisteritiedot henkilötietolain 26 § mukaisesti arkipäivisin klo 9.00 - 16.00 välisenä aikana. Henkilö voi myös pyytää korjaamaan häntä koskevia tietoja tai poistamaan hänet sähköpostiosoitelistalta ottamalla yhteyttä rekisterin yllämainittuihin ylläpitäjiin tai uutiskirjeessä olevan linkin kautta.