Kuka keksi rakkauden?

Kuka keksi rakkauden?

Musikaali, jossa soi Kaija Koon ylistetyt laulut.

Kesällä 2025 Imatralla nähdään Eppu Nuotion ja Tiina Brännaren yhteistyönä syntynyt musikaalikomedia, joka on kirjoitettu varta vasten Imatran kesäteatterille. Teos tuo näyttämölle Kaija Koon lumovoimaiset ja rakastetut kappaleet.

Kuka keksi rakkauden? -musikaalikomediassa seurataan keski-ikäisen Sirkan kasvutarinaa. Sirkka on naimisissa Ilpon kanssa, mutta liitto rakoilee ja pian yllätykset seuraavat toisiaan. Kun mukaan lisätään Sirkan ex-kihlattu Jussi, yksineläjä Irene sekä rollaattorilla kiitävä Veikko tyttärineen ja vävyehdokkaineen, syntyy elämänmakuinen, rouhean riehakas ja sydänalaa kutkuttava komedia, joka herättää rakkauden tunnemyrskyn meissä kaikissa.

Esityksessä kuullaan muun muassa Tinakenkätyttö, Tule lähemmäs beibi, Kaunis rietas onnellinen, Supernaiset ja tietysti Kuka keksi rakkauden, kertoo esityksen ohjaaja, teatterijohtaja Timo Rissanen.

Esityksen lavastuksesta vastaa Karmo Mende, puvustuksesta Satu Kivistö ja koreografiasta Osku Heiskanen. Kapellimestarina toimii Lauri Kuosa, joka vastaa myös laulujen sovituksista.

Kantaesitys Imatran kesäteatterissa 24.6.2025.

Tulevia esityksiä ei ole tällä hetkellä saatavilla

Katso esityskalenteri

Työryhmä

Käsikirjoitus Eppu Nuotio ja Tiina Brännare
Ohjaus Timo Rissanen
Lavastus Karmo Mende (vier.)
Puvustus Satu Kivistö
Koreografi Osku Heiskanen (vier.)
Kapellimestari Lauri Kuosa

Näyttelijät julkaistaan myöhemmin.