Koira nimeltään Kissa tapaa kissan

Koira nimeltään Kissa tapaa kissan

Teatteri Imatran Pikku Hiisi -näyttämöllä nähtiin vuonna 2022 kiitetty ja lämpimän humaani, Tomi Kontion kirjoittama esitys Koira nimeltään Kissa. Nyt tarinaan saada jatkoa, kun samaiselle estradille valmistuu jatkokertomus Koira nimeltään Kissa tapaa kissan.

Koira nimeltään Kissa ja mies nimeltään Näätä ovat parhaita ystävyksiä. He huokuvat ystävyyttä, rakkautta ja vapautta. Kukkulan laelta vilkasta sataman hyörinää katsellessaan he näkevät kuinka laivasta astelee maihin säihkyväsilmäinen musta kissa. Eikä kissa suinkaan väistä parivaljakkoa, vaan alkaa kavuta kissamaisen arvokkaasti heitä kohti… Mutta mitä tuumaa koira nimeltään Kissa, kun hän kohtaa oikean kissan? Näädältä Kissa oppii, että rakkaus ei katoa minnekään vaikka he ojentaisivat kätensä ja ystävyytensä kolmannelle kulkijalle.

Teos oli lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokas vuonna 2019. Siitä sanottiin: ”Lempeä ja viisas kirja hetkessä olemisesta, ystävyydestä, itsenäisyydestä ja turvasta. Elämänmakuinen ja rosoinen, mutta samalla lämpimästi kerrottu tarina tarjoaa syvällistä pohdintaa oman tien löytämisen tärkeydestä.”

Ensiaamu 20.3.2024, Pikku Hiisi -näyttämö
Ikäsuositus yli 3-vuotta. Esityksen kesto on n. 40 min., ei väliaikaa.

Liput toimituskuluineen alk.

Norm. 13 €
Koululais- ja päiväkotiryhmät 8 €, opettajat ja ohjaajat veloituksetta.
Teatteri kustantaa imatralaisten päiväkoti- ja koululaisryhmien kuljetukset. Lisätiedot ja kuljetusvaraukset Tuire Hatakka tuire.hatakka@imatra.fi, p. 020 617 5348.

 

Tulevia esityksiä

Työryhmä

Käsikirjoitus Tomi Kontio
Ohjaus ja dramatisointi Timo Rissanen
Visualisointi Irina Kurkinen (vier.)
Valosuunnittelu Johannes Hallikas
Äänisuunnittelu Keijo Miettinen
Kampaukset ja maskeeraus Sonja Pöyhiä
Markkinointi-ilmeen kuvitus Elina Warsta

Rooleissa Hanna Kaskela, Kustaa Tuohimaa ja Joonas Vartiainen.