Erik Gedeon: Ikuisesti nuori (Forewer Young)

Ikuisesti nuori

Ikuisesti nuori (Forever Young) on maailmalla valtaisasti menestynyt musiikkikomedia, joka on täynnä elämää, naurua ja lämpöä.

Näytelmä leikittelee riehakkaalla ja hävyttömällä huumorilla.

Ajassa on menty eteenpäin viitisenkymmentä vuotta. Teatteri Imatra on suljettu jo kauan sitten ja se on muutettu näyttelijöiden vanhainkodiksi. Ja eipä kenelle tahansa näyttelijöille, vaan Teatteri Imatran omalle väelle! Lavalla tavataan siis noin 90-vuotiaat näyttelijät Ulla, Hanna, Axa, Marko, Kustaa ja Joonas sekä kapellimestari-Lauri. Joukkoa hoitaa ja johtaa sisar Alma.

Tässä joukossa hullutellaan hersyvillä tarinoilla, yllättävillä tanssinumeroilla ja riehakkaalla rockilla. Musiikkikomedia tarjoaa lukuisia hittejä, kuten I love rock’n’roll, Stairway to Heaven ja tietenkin Forever Young.

Näytelmä on unelma ja ylistyslaulu kaikille meille ikääntyville. Välillä vanheneminen on vaikeaa ja raskasta, vaikka elämä tarjoaa myös nautintoja ja iloa. Kaipuu rakkauteen on suurta. On kertakaikkisen hienoa nähdä ihmiset oman elämänsä pääroolissa.

Ohjauksesta ja tekstisuomennoksesta vastaa Timo Rissanen, lavastuksesta Mirva Mustonen (vier.), puvustuksesta Marja Liukkonen, koreografiasta Osku Heiskanen (vier.) ja kapellimestarina toimii Lauri Kuosa. Rooleissa nähdään Ulla-Maija Järnstedt, Hanna Kaskela, Aki Honkatukia, Alma-Ruut Karjalainen (vier.), Marko Kurikka, Kustaa TuohimaaJoonas Vartiainen ja Lauri Kuosa.

Suomenkielinen kantaesitys 3.2.2024, suuri näyttämö. Esitykset jatkuvat syksyllä 2024.
Esityksen kesto noin 2 h 5 min. sisältäen väliajan. Esitystä ei suositella alle 10-vuotiaille.

Liput toimituskuluineen alk.

Norm. 34 € | Eläk./opisk./työtön 32 € | Nuoret alle 16 v. 17 € 
Ryhmät yli 20 hlöä 31 €, joka 20. lippu veloituksetta, max. 3 veloituksetonta lippua/ryhmä. 
Lipun hinnat sisältävät 10 % alv.

OP Kaakkois-Suomen omistaja-asiakasetu

OP Kaakkois-Suomen omistaja-asiakasetu 5 € alennus perushintaisesta pääsylipusta sekä eläkeläislipusta Ikuisesti nuori -esityksissä to 3.10. klo 14 ja la 5.10. klo 13. 
Etu on henkilökohtainen ja edun saa näyttämällä OP-mobiilista tai käyttämällä koodin/etu-ryhmän lipunmyyntijärjestelmässä.
 

Katsojapalautteita

"Tämän jälkeen tekee mieli lähteä viihteelle eikä siirtyä kotiin. Maskeeraus ja kampaukset huippuluokkaa! Lavalla tapahtuu niin paljon hienoja asioita, ettei tiedä minnepäin katsoa, kun haluaisi nähdä kaikki hienot yksityiskohdat ja ilmeet." 

"Niin hyvä näytelmä! hienot roolisuoritukset ja musiikki. Ootte superia."

"Kiitos uskomattoman hauskasta parituntisesta. En muista milloin olisin nauranut niin hulvattomasti.
Ja miten upeita laulajia onkaan lava täynnä. Hurraa Imatran Teatteri!"

"Vahva suositus, menkää katsomaan."

"Musiikkikomedia Ikuisesti nuori ampuu alas ennakkoluulon siitä, että vanheneminen olisi vain ikävää kuoleman odottelua." Nelly Hakkarainen, Uutisvuoksi 5.2.2024

OP Kaakkois-Suomen omistaja-asiakasetu

OP Kaakkois-Suomen omistaja-asiakasetu 5 € perushintaisesta pääsylipusta sekä eläkeläislipusta Ikuisesti nuori -esityksissä to 3.10. klo 14 ja la 5.10. klo 13. Etu on henkilökohtainen ja edun saa näyttämällä OP-mobiilista tai käyttämällä koodin/etu-ryhmän lipunmyyntijärjestelmässä.

Tutustu myös muihin Imatran mahdollisuuksiin >>

 

Tulevia esityksiä

Työryhmä

Käsikirjoitus Erik Gedeon
Ohjaus ja tekstin suomennos Timo Rissanen
Sisar-Alman laulujen suomennokset Hanna Kaila
Lavastus Mirva Mustonen (vier.)
Puvustus Marja Liukkonen
Koreografia Osku Heiskanen (vier.)
Valosuunnittelu Johannes Hallikas
Äänisuunnittelu Keijo Miettinen
Kampaus ja maskeeraus Sonja Pöyhiä
Kapellimestari Lauri Kuosa 
Rooleissa Ulla-Maija Järnstedt, Hanna Kaskela, Aki Honkatukia, Alma-Ruut Karjalainen (vier.), Marko Kurikka, Kustaa Tuohimaa, Joonas Vartiainen ja Lauri Kuosa.

Esitysoikeus: Agency North / Colombine Teaterförlag