Erik Gedeon: Ikuisesti nuori (Forewer Young)

Ikuisesti nuori

Ikuisesti nuori (Forever Young) on maailmalla valtaisasti menestynyt musiikkikomedia, joka on täynnä elämää, naurua ja lämpöä.

Näytelmä leikittelee riehakkaalla ja hävyttömällä huumorilla.

Ajassa on menty eteenpäin viitisenkymmentä vuotta. Teatteri Imatra on suljettu jo kauan sitten ja se on muutettu näyttelijöiden vanhainkodiksi. Ja eipä kenelle tahansa näyttelijöille, vaan Teatteri Imatran omalle väelle! Lavalla tavataan siis noin 90-vuotiaat näyttelijät Ulla, Hanna, Axa, Marko ja Joonas, kapellimestari-Lauri, sekä aikoinaan talon viimeiseksi teatterinjohtajaksi jäänyt Timo. Joukkoa hoitaa ja johtaa sisar Sara.

Tässä joukossa hullutellaan hersyvillä tarinoilla, yllättävillä tanssinumeroilla ja riehakkaalla rockilla. Musiikkikomedia tarjoaa lukuisia hittejä, kuten I love rock’n’roll, Stairway to Heaven ja tietenkin Forever Young.

Näytelmä on unelma ja ylistyslaulu kaikille meille ikääntyville. Välillä vanheneminen on vaikeaa ja raskasta, vaikka elämä tarjoaa myös nautintoja ja iloa. Kaipuu rakkauteen on suurta. On kertakaikkisen hienoa nähdä ihmiset oman elämänsä pääroolissa.

Ohjauksesta ja tekstisuomennoksesta vastaa Timo Rissanen, lavastuksesta Mirva Mustonen (vier.), puvustuksesta Marja Liukkonen, koreografiasta Osku Heiskanen (vier.) ja kapellimestarina toimii Lauri Kuosa. Rooleissa nähdään mm. Ulla-Maija Järnstedt, Hanna Kaskela, Aki Honkatukia, Alma-Ruut Karjalainen (vier.), Marko KurikkaJoonas Vartiainen ja Lauri Kuosa.

Suomenkielinen kantaesitys 3.2.2024 suurella näyttämöllä
Esityksen keston arvio on 2 h 20 min. sisältäen väliajan. Lopullinen kesto vahvistuu ensi-iltaviikolla.

Liput toimituskuluineen alk.

Norm. 34 € | Eläk./opisk./työtön 32 € | Nuoret alle 16 v. 17 € 
Ryhmät yli 20 hlöä 31 €, joka 20. lippu veloituksetta, max. 3 veloituksetonta lippua/ryhmä. 
Lipun hinnat sisältävät 10 % alv.

Tutustu myös muihin Imatran mahdollisuuksiin >>

Tulevia esityksiä

Työryhmä

Käsikirjoitus Erik Gedeon
Ohjaus ja tekstin suomennos Timo Rissanen
Lavastus Mirva Mustonen (vier.)
Puvustus Marja Liukkonen
Koreografia Osku Heiskanen (vier.)
Valosuunnittelu Johannes Hallikas
Äänisuunnittelu Keijo Miettinen
Kampaus ja maskeeraus Sonja Pöyhiä
Kapellimestari Lauri Kuosa 
Rooleissa mm.
Ulla-Maija Järnstedt, Hanna Kaskela, Aki Honkatukia, Alma-Ruut Karjalainen (vier.), Marko Kurikka, Joonas Vartiainen ja Lauri Kuosa.

Esitysoikeus: Agency North / Colombine Teaterförlag