Ensi kesänä Imatran kesäteatterissa musisoidaan Kaija Koon tahtiin

Ti 25.6.2024 klo 10:45

Kuka keksi rakkauden -musikaalin pääkuva, jossa punaisia sydämiä ja Kaija Koon biisien nimiä.

Eppu Nuotion ja Tiina Brännaren yhteistyönä syntynyt Kuka keksi rakkauden? -musikaalikomedia on kirjoitettu varta vasten Imatran kesäteatterille. 
 

Kuka keksi rakkauden? -musikaalikomediassa seurataan keski-ikäisen Sirkan kasvutarinaa. Sirkka on naimisissa Ilpon kanssa, mutta liitto rakoilee ja pian yllätykset seuraavat toisiaan. Kun mukaan lisätään Sirkan ex-kihlattu Jussi, yksineläjä Irene sekä rollaattorilla kiitävä Veikko tyttärineen ja vävyehdokkaineen, syntyy elämänmakuinen, rouhean riehakas ja sydänalaa kutkuttava komedia, joka herättää rakkauden tunnemyrskyn meissä kaikissa.

Musikaalikomedia tuo näyttämölle Kaija Koon lumovoimaiset ja rakastetut biisit. 

– Esityksessä kuullaan muun muassa Tinakenkätyttö, Tule lähemmäs beibi, Kaunis rietas onnellinen, Supernaiset ja tietysti Kuka keksi rakkauden, kertoo esityksen ohjaaja, teatterijohtaja Timo Rissanen.

Esityksen lavastuksesta vastaa Karmo Mende (vier.), puvustuksesta Satu Kivistö ja koreografiasta Osku Heiskanen. Kapellimestarina toimii Lauri Kuosa, joka vastaa myös laulujen sovituksista. Musikaalikomedian näyttelijät julkistetaan myöhemmin.

Kantaesitys on 24.6.2025.

 

Lisätietoja: 

teatterinjohtaja Timo Rissanen, Teatteri Imatra, timo.rissanen@imatra.fi, p. 020 617 6645

Kuka keksi rakkauden? (teatteri-imatra.fi)