Olet täällä

Pokka pitää

Hyacinth Bucket Imatran kesäteatterissa 2021

Imatran kesäteatterissa nähdään kesällä 2021 englantilaisen Roy Clarken kirjoittamaan huippusuosittuun tv-sarjaan Pokka pitää (Keeping Up Appearances) pohjautuva komedia, jonka hullunkuriset hahmot tarjoilevat riemukasta seuraa.

Hyacinth Bucket (lausutaan Bukee) saa selville, että hänen naapurinsa Emmet on alkanut vetää näytelmäkerhoa, ja yksi mielenkiintoisista rooleista olisi vapaana. Tähän rooliin Hyacinth pitää itseään täydellisenä. Hän saapuu paikalle suorastaan pyörremyrskyn lailla. Tilanteeseen tulee kuitenkin mutkia, kun Emmet on tarjouksesta kauhuissaan sisarensa Elisabethin kanssa. Kun soppaan pistävät lusikkansa vielä Hyacinthin värikylläiset sisarukset Rose ja Daisy sekä karskin hurmaava Onslow, alkaa teatterissa paikat toden teolla kuumentua kun ”lady of the house” pääsee diivailemaan. Päivä muodostuu kaaokseksi, mutta julkisivu pidetään tietenkin kunnossa viimeiseen saakka.

Hyacinthin pääroolissa nähdään jo legendaksi muodostuneen Kumman kaa -televisiosarjan tähti, terveydenhoitaja Ellua näytellyt Minna Koskela. Ohjauksesta vastaa teatterinjohtaja Timo Rissanen, lavastuksesta Karmo Mende (vier.) ja puvustuksesta Marja Liukkonen.

Tervetuloa merellisille illallisille!


Ensi-ilta Imatran kesäteatterissa 29.6.2021. Esitykset jatkuvat 1.8.2021 saakka.
Esityksen kesto on noin 2h 15 min. sisältäen väliajan.

Liput toimituskuluineen alk.

Peruslippu 29€
Eläk./opisk./työtön 27€
Lapset  (5-16v.) 17€

Yli 20-hengen ryhmät 26€, joka 20. lippu maksutta (max. 3 veloituksentonta lippua/ryhmä). Voit vahvistaa lopullisen lippumäärän 1 kk ennen esityspäivää. 
Lippujen hinnat sis. alv. 10%.

HUOM! 

Ryhmänvetäjiä pyydetään keräämään ryhmän osallistujista jokaisen osallistujan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti) vallitsevan koronatilanteen takia.

Katso myös kesän koskinäytösajat: Imatrankoski.fi

OP Etelä-Karjalan omistaja-asiakasetu

OP Etelä-Karjalan omistaja-asiakasetu -5 euroa Pokka pitää -esityksiin ajalla 1.-8.7.2021. Etu myönnetään normaalista, eläkeläisten, työttömien, opiskelijoiden ja lasten lippuhinnasta. Etu on henkilökohtainen ja edun saa näyttämällä OP-Pohjola-ryhmän pankki- tai Visa-kortin jäsentunnusta tai omistajajäsenkortilla tai PIVO-mobiilisovelluksella.
Etulippujen myynti Imatran kaupungintalon asiakaspalvelun lipunmyynnissä, Lappeenrannan Ticketmasterin myyntipisteessä (K-citymarket) ja Imatran kesäteatterin ovilipunmyynnissä.

Kuvat Arttu Muukkonen
Video Mainostoimisto Dominus, Lauri Aapro