Teatteriesityksiin vaaditaan yleisöltä (yli 16 vuotiailta) koronapassi. Teatterilla on myös vahva maskisuositus.

Olet täällä

Koira nimeltään Kissa

Koira saa jo pienenä kutsumanimen Kissa. Hän jää yksin ja yksin on oltava itsenäinen kuten kissat. Muiden mielestä hän on kuitenkin erilainen. Kaupungissa Kissa tapaa miehen nimeltään Näätä. Ystävyys luo lämmön kumpaiseenkin.

Koira nimeltä Kissa on Tomi Kontion kirjoittamasta kirjasta dramatisoitu näyttämöteos. Esitys on herkkä ja hauska tarina kahdesta oman tien kulkijasta, jonka rooleissa nähdään Eeva Mäenpää ja Antti Laine.

Minä synnyin metsässä. Ison puun alla, sammalvuoteella. Synnyin koirana, mutta äiti sanoi: Kissa”. Äiti halusi minusta kissan, koska hänestä kissat ovat itsenäisiä ajattelijoita.

Ensiaamu Pikku Hiisi -näyttämöllä 10.3.2022.

Esitykset jatkuvat syksyllä 2022. Ikäsuositus yli 4-vuotta. 

Huomiotavaa

Pikku Hiisi -näyttömön katsomopaikkojen määrää on rajoitettu toistaiseksi. Kyseisen näyttämön katsojapaikoista on käytössä 60:stä paikasta 30. Jos ryhmän koko on kuitenkin suurempi kuin 30, paikkamäärää voidaan kasvattaa tarvittaessa ryhmän koon mukaisesti (esim. koululaisryhmät jne.). Pyydämme huomioimaan, että tilanne voi koronarajoitusten takia muuttua. 
Teatterissamme on tehty useita toimenpiteitä, jotta teatterikokemuksesta muodostuisi mahdollisimman turvallinen. Lue lisää...

 

Liput toimituskuluineen alk.

Norm. 13 €
Koululais- ja päiväkotiryhmät 8 €, opettajat ja ohjaajat veloituksetta.
Teatteri kustantaa imatralaisten päiväkoti- ja koululaisryhmien kuljetukset. Lisätiedot ja kuljetusvaraukset Tuire Hatakka tuire.hatakka@imatra.fi, p. 020 617 5348.