Kuvassa oopperalaulajatar ja perhosia

Spoonface Steinberg


Näyttelijä Ulla-Maija Järnstedtin 36-vuotisen työuran ensimmäinen monologi on tähtihetki, ja inhimillinen ylistys elämälle. Esitys on seitsemänvuotiaan vakavasti sairaan lapsen – Spoonface Steinbergin - monologi, ja tarina elämänvalosta.

Ensi-ilta 27.8.2022


Lue lisää
Kuninkaan puhe

Kuninkaan puhe


Koskettava maailmanmenestysnäytelmä kertoo Iso-Britannian imperiumin tulevasta valtiaasta, jonka tulisi virkaan astuessaan pystyä kannustamaan kansanyhteisönsä alamaiset puolustushenkeen. Sen tehdäkseen hänen pitäisi puhetaidollaan päihittää pahin vastustajansa, puhekone nimeltä Adolf Hitler. Mutta hän ei tahdo saada sanaa suustaan.

Ensi-ilta 10.9.2022


Lue lisää
Helppo ero

Helppo ero


Onko elämässäsi ongelmia? Haluatko päästä niistä eroon? Ei hätää, apu on lähellä! Tule eroterapiaan, jossa on tarjolla kaikki mahdolliset terapiamuodot läpsyterapiasta yksisarvisterapiaan. Täällä, jos jossain elämäsi muuttuu paremmaksi!
Helppo ero on komedia, jonka katsomossa naurua tulee riittämään.

Ensi-ilta 22.10.2022


Lue lisää
Piaf pikkuvarpunen

Piaf – pikkuvarpunen


Piafin roihuava elämä upeine lauluineen tekee tästä musikaalista sydäntä koskettavan, kyyneliä synnyttävän ja maailmaa syleilevän tarinan. Suurista rakkauksista syntyy suuria lauluja.

Ensi-ilta 4.2.2023


Lue lisää

Tähtihaastattelussa Aku Hirviniemi


Kuinka Aku Hirviniemestä tuli näyttelijä? Kysymyksiin saadaan vastauksia, kun näyttelijä Aku Hirviniemi saapuu Teatteri Imatran tähtihaastatteluun.

Tähtihaastattelu ystävänpäivänä 14.2.2023


Lue lisää
Kuvassa mies ja koira

Koira nimeltään Kissa


Koira nimeltä Kissa on Tomi Kontion kirjoittamasta kirjasta dramatisoitu näyttämöteos. Lapsille suunnattu esitys on herkkä ja hauska tarina kahdesta oman tien kulkijasta.

Tilausnäytöksiä keväälle 2023


Lue lisää
Kaikki äitini, kaikki tyttäreni

Kaikki äitini, kaikki tyttäreni


Suomen Komediateatterin Miitta Sorvalin, Sanna Stellan ja Pirjo Heikkilän Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -vierailuesitys on lämmin ja hauska, viiltävä ja pirullinen esitys äitien ja tyttärien välisestä suhteesta.

Tähtivierailu 15.3.2023


Lue lisää

Hölmöläiset


Hölmöläiset ovat touhukasta, hyväsydämistä ja uudistusmielistä väkeä, joilta ei mielikuvitusta puutu. Heille sattuu ja tapahtuu usein oivallisia asioita, joista on riittänyt tarinoita kansanperinteeksi ympäri maailman.

Kantaesitys 23.3.2023


Lue lisää
Red Nose Companyn Juoksuhaudantie

Juoksuhaudantie


Red Nose Companyn huippukoomikot Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama ovat kiertäneet Suomea jo seitsemän vuoden ajan tällä kulttimaineeseen nousseella esityksellä. Juoksuhaudantie on hurmannut sekä kriitikot että monenikäiset yleisöt.

Tähtivierailu 19.4.2023


Lue lisää
Reitillä

Reitillä


Teatteri Imatran näyttelijän Kari Kinnarin 40-vuotisen uran päätösesitys: huikea yhden miehen show täynnä elämän- ja liikunnan iloa.

Kantaesitys 5.5.2023


Lue lisää
Kultaranta

Kultaranta


Riemukkaan railakas ja hulvattoman hervoton Kultaranta lyö kaikki presidenttimme pöytään kertaheitolla. Varsinainen täyskäsi!

Ensi-ilta Imatran kesäteatterissa 27.6.2023


Lue lisää