Korona-virus info

Turvallisesti teatteriin


Olemme tehneet useita toimenpiteitä, että teatterikäyntisi olisi turvallinen. Tutustu toimenpiteisiin ja tule teatterielämyksen pariin.


Lue lisää
Kuvassa Pähkinänsärkijä-nukke tanssittaa tyttöä

Pähkinänsärkijä


Uskomattomin seikkailu voi alkaa yllättäen arjen keskeltä. Pähkinänsärkijä on maaginen teatterileikki, jossa näyttelijät toimivat niin kertojina kuin roolihahmoinakin. Ja muuttuvatpa ajoittain nuketkin heidän käsissään eläviksi!

Pohjoismainen kantaesitys 17.9.2021
Esitykset jatkuvat 9.12.2021 saakka


Lue lisää
Kuvassa Kimmo (Tatu Mönttinen) pitelee koristekoiraa

Kirpputori


Reidar Palmgrenin romaanista tehty dramatisointi avaa teatterin syyskauden. Kirpputori on riemukkaan rapea tarina Suomalaisen miehen loputtomasta itsetunnosta.

Kantaesitys 11.9.2021
Esitykset jatkuvat 8.12.2021 saakka


Lue lisää
Kuvassa Saku (Aki Honkatukia) ja Raimo (Marko Kurikka)

Ei makseta! Ei makseta!


Italialainen teatterimaestro ja Nobel-kirjailija Dario Fo oli loistava humoristi ja koomikko, jonka takuuvarma ja hullunhauska komedia nähdään syksyllä Teatteri Imatrassa.

Ensi-ilta 23.10.2021
Esitykset jatkuvat 15.12.2021 saakka


Lue lisää
Aku Hirviniemi

Tähtihaastattelussa Aku Hirviniemi


Kevään tähtihaastattelun peruunnuttua Aku Hirviniemen haastattelulle on sovittu uusi ajankohta.

Tähtihaastattelu 26.1.2022


Lue lisää
Elämä ikkunan takana -kuva

Elämä ikkunan takana


Eppu Nuotion Teatteri Imatralle kirjoittama lämmin, arkisentuttu, hauska ja koskettavakin musiikkinäytelmä tutkii parisuhteen raapivaa karheutta ja vie Gösta Sundqvistin rakastettujen laulujen nostalgiseen maailmaan.

Kantaesitys 22.1.2022


Lue lisää
Kuvassa oopperalaulajatar ja perhosia

Spoonface Steinberg


Näyttelijä Ulla-Maija Järnstedtin 36-vuotisen työuran ensimmäinen monologi on tähtihetki, ja inhimillinen ylistys elämälle. Esitys on seitsemänvuotiaan vakavasti sairaan lapsen – Spoonface Steinbergin - monologi, ja tarina elämänvalosta.

Ensi-ilta 9.3.2022


Lue lisää

Rakkauskirjeitä


Rakkauskirjeitä on kahden hengen näytelmä, jonka rooleissa nähdään yhdet Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä, Seela Sella ja Esko Roine. Luvassa ei ole pikkusievää muistelua tai kaihoisaa nostalgiaa, vaan kirjeenvaihto on aitoa ja elämänmakuista, räävitöntä ja hauskaa.

Tähtivierailu 3. ja 4.5.2022


Lue lisää
Tuula ja Pirkko

Tuula ja Pirkko - Meil on aina Toro


Minna Kivelän ja Ria Katajan esitys on kunnianosoitus hömelöydelle, elämänilolle, vapaalle tahdolle, tajunnanvirralle, omaehtoisuudelle, tyhmille jutuille, unelmille, ihmisyydelle, ihmisen lajityypilliselle tarpeelle valloittaa tuntemattomia alueita sekä itsemääräämisoikeuden tärkeydelle.

Tähtivierailu 10.5.2022


Lue lisää

Niin paljon kuuluu rakkauteen


Osku Valveen kirjoittama uusi romanttinen musiikkikomedia Fredin rakastetuilla lauluilla nähdään Imatran kesäteatterissa kesällä 2022. Laulajalegendan syntymästä tulee kuluneeksi 80 vuotta: näytelmässä kunnioitetaan muusikkotaiturin uraa, ja kuullaan Fredin tunnetuimpia hittejä, jotka rytmittävät tapahtumia bändin sekä ensemblen esittäminä.

Kantaesitys Imatran kesäteatterissa 28.6.2022


Lue lisää

Facebook

Ikäviä uutisia. Jos olet jo ennättänyt hankkia lipun peruttuihin näytöksiin, voit vaihtaa sen joulukuun esityksiin tai palauttaa, jolloin saat rahasi takaisin.
Ria Katajan ja Minna Kivelän komedia Tuula ja Pirkko - Meil on aina Toro vierailee meillä toukokuussa. Kevätkauteen mahtuu myös muita mielenkiintoisia vieraita. Tervetuloa!
Huomio! Tämäniltainen Kirpputorin näytös on valitettavasti jouduttu perumaan sairastapauksen vuoksi. Hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen: tilalla esitetään mainio yhteiskunnallinen satiiri Ei makseta! Ei makseta! Ennakkoon varatun ja ostetun lipun voi myös siirtää tai perua. Ohjeet löytyvät linkin uutisesta. https://www.imatra.fi/uutinen/2021-11-11_kirpputorin-n%C3%A4yt%C3%B6s-t%C3%A4n%C3%A4%C3%A4n-peruttu%C2%A0tilalla-ei-makseta-ei-makseta
Ensi kesänä on tiedossa suuria tunteita, ihanaa musiikkia ja nauruntäyteisiä hetkiä.
Pikkujoulut teatterissa? Kyllä onnistuu! Hanki ryhmällesi liput esitykseen ja varaa tarjoilut ennen esitystä nautittavaksi tai väliajalle. https://teatteri-imatra.fi/teatteriravintola/pikkujoulut
”On helppo kuvitella, että etenkin K-18 -näytösten yleisö suorastaan ulvoo. Tämä näytelmä uppoaa niihinkin, jotka eivät edes pidä teatterista.” -Uutisvuoksi 24.10.2021, Piia Kaskinen
Ensi-iltansa tänään saanut Dario Fon Ei makseta! Ei makseta! tarjoili nauruhermoja kutkuttelevan elämyksen. Ohjaaja Tuija Töyräs ja näyttelijät ovat luoneet upean yhteiskunnallisen satiirin, joka kannattaa käydä katsomassa.
Ei makseta! Ei makseta! -näytelmän ensi-ilta koittaa lauantaina. Lippukauppaan pääset täältä: https://teatteri-imatra.fi/ohjelmisto/ei-makseta-ei-makseta Lämpimästi tervetuloa!